Резюме від 5 листопада 2022 PRO

Оксана

Менеджер, директор, сервіс-тренер

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
32 роки
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту, адресу, Facebook та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Адміністратор

з 02.2022 по 11.2022 (9 місяців)
ресторан азійської кухні «Yoki», Львів (Сфера HoReCa)

1. Робота із системою Iiko.
2. Welcome тренер персоналу.
3. Фіскальна та фінансова відповідальність.
4. Робота із проблемними гостями та супровід подій.
5. Робота зі стандартами та покращення сервісу.

Директор ресторану

з 05.2019 по нині (5 років)
Стейк хаус Beef&Pizza, Тернопіль (Готельно-ресторанний бізнес)

Збільшення продаж, покращення сервісу. Проведення навчання. Підбір персоналу. Замовлення продукції. Контроль за дотриманням стандартів. Пошук та узгодження співпраці з партнерами.Облік

Менеджер

з 04.2017 по 03.2018 (11 місяців)
Ресторан «Водограй», Тернопіль (Готельно-ресторанний бізнес)

Проведення та організація вечірки відкриття літнього сезону. Підбір персоналу, маркетинг ресторану. Організація виїзного обслуговування- кейтерингу.

Викладач спецдисциплін для спеціальності ресторанне обслуговування

з 09.2012 по 08.2018 (5 років 11 місяців)
Галицький коледж імені Вячеслава Чорновола, Тернополь (Освіта, наука)

Голова циклової комісії.Викладач другої категорії.

Освіта

Wubs

Львів
Середня, з 2021 по 2021 (менш ніж 1 рік)

Західноукраїнська бізнес школа WUBS
Навчання для розвитку. Практика від викладачів підприємців.

Одеська академія харчових технологій

Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно - готельного бізнесу, Одеса
Вища, з 2012 по 2013 (10 місяців)

Магістр харчових технологій

Тернопільський Національний економічний університет

Правознавство, Тернополь
Вища, з 2011 по 2013 (1 рік 9 місяців)

Бакалавр "Правознавство"

Тернопільський коледж харчових технологій та торгівлв

Харчові технології, Тернополь
Вища, з 2008 по 2011 (2 роки 9 місяців)

Бакалавр харчові технології та індженерія

Чернівецький кооперативний економіко – правовий коледж

Правознавство, Черновцы
Незакінчена вища, з 2008 по 2011 (2 роки 10 місяців)

Молодший спеціаліст спеціальність "Правознавство"

Додаткова освіта та сертифікати

Тренінг «Форум гостинності» від журналу «Готельєр.Ресторатор».м.Львів.

3-5 серпня 2017

Тернопільський коледж харчових технологій. Курс - Карвінг(фігурна вирізка на овочах та фруктах)

2008-2011

Участь у майстер класі «Маркетингові тренди:секрети для завтрашніх профі»Валерій Пекар ,Київ,Україна.

17 Листопада 2011

Участь у майстер – класі «Правильна чашка», від відомих баристів Марії Грищук, «Coffee in Action», Володимира Єфремова, «Чашка

2 листопада 2016

семінар «Меню»: 12 законів по роботі з персоналом ресторану», який провела Станіслава Стефановська, HR-спеціаліст, бізнес-трен

2 листопада 2016

Олександр Мусатов

Управління рестораном 2-4.12.2019

Курси кондитерства та кулінарії МК «Закуски»

22.02.21

Організація кейтерингу, coffe break для Міжнародного Інвестиційного Форуму. Тернопільщина Invest 2019 м.Збараж

23 травня 2019

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач Internet MS PowerPoint MS Outlook Водіння авто Комунікабельність Стресостійкість Цілеспрямованість LIBRO Володію навиками роботи на спец.устаткування для зрг. Організація фуршетів, бенкетів, кейтерингу, масових заходів

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Польська — середній
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

Мови:Українська(рідна), російcька(вільно), Польська, English(upper-intermidiate),Spanish(elementary).
Комп’ютер:MS Word, MS Excel, MS Power Point, MS Outlook, Internet.

Систематичне відвідування виставок ресторанно - готельного бізнесу, семінарів та майстер - класів, HoReCa- show.

Особисті якості: комунікабельна, цілеспрямоівна, стресостійка.


Член всеукраїнської асоціації рестораторів з 2020 р.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати