Юлія
Начальник виробничої лабораторії, інженер-технолог, 25 000 грн
- Зайнятість:
- Повна зайнятість.
- Вік:
- 50 років
- Місто проживання:
- Харків
- Готовий працювати:
- Київ, Харків
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/4643528
Досвід роботи
Технолог
з 03.2018 по 07.2019
(1 рік 4 місяці)
ТОВ"ФЛЕКСС", Харків (Хімічна промисловість, фармацевтика)
*Розробка та впровадження прогресивних тех.процесів,оптимальних режимів виробництва;
*участь в проведенні експериментальних робіт по засвоєнню нових тех.процесів та впровадження у виробництво;
*контроль за дотриманням тех.дисципліни в цеху та правильною екплуатацією технологічного обладнання;
*аналіз причини браку і випуску продукції низької якості,прийняття рішення по попередженню та усуненню,а також розгляду надісланних рекламацій на випускаєму продукцію;
*регулювання швидкісті та продуктивністі готової продукції в залежності від якості і кількості сировини;
*засипка хімії,змінюється в залежності від кольору і забруднення бутилки;
*контроль температурних режимів на теплообмінниках і гарячих флотаційних ваннах;
* навчання і контроль роботи ручного сортування ПЕТ бутилки;
*проведення аналізу відібранної проби ПЕТ-пластівців, поліетиленової кришки,визначення вмісту домішок,природи полімеру;
*визначення показника плинності розплаву(пластомір)-поліетиленова гранула;
*заповнення журналів випробувань,введення в 1с, в таблицю Ехcel;
*видача протоколів випробувань.
Нач.виробничої лабораторії
з 04.2017 по 01.2018
(9 місяців)
ТОВ" Лікеро-горілчаний завод АРГО", Харків (Виробництво горілок, лікеро-горілчаних настоянок, слабоалкогольних напоїв)
* Організація безперебійної роботи лабораторії.
* Організація проведення лабораторних аналізів.
* Організація заходів щодо поліпшення якості продукції, що випускається.
* Організація підготовки робіт для проведення атестації та акредитації виробничої лабораторії.
* Перевірка санітарного стану на всіх ділянках підприємства.
* Забезпечення наявності необхідних реактивів, хімічного посуду для проведення лабораторних досліджень.
* Контроль за правильною експлуатацією лабораторного устаткування.
* Контроль за проходженням повірок лабораторного обладнання і затвердження графіків повірок вимірювальної техніки, що знаходиться в експлуатації.
* Оновлення та актуалізація фонду нормативної документації.
* Написання інструкції з атестації технологічних можливостей виробництва для отримання атестата виробництва.
*Розробка нових видiв продукту, написання рецептур, затвердження, запуск у виробництво.
*Пiдготовка та проведення
атестацii лабораторii.
* Написання тексту для етикеток, згідно затверджених рецептур і маркування.
* Отримання штрих-коду на продукцію.
Інженер- технолог
з 08.2009 по 04.2017
(7 років 8 місяців)
ТОВ "Лікеро-горілчаний завод Арго", Харків (Виробництво горілок, лікеро-горілчаних настоянок, слабоалкогольних напоїв)
* Здійснення контролю за якістю спирту, води, сировини та допоміжних матеріалів, що використовують для виробництва горілки, лікеро-горілчаних виробів і напоїв.
* Приготування реактивів.
* Проведення фізико-хімічних аналізів.
* Визначення кількості мікродомішок на газовому хроматографі.
* Проведення розрахунків за проведеними лабораторними аналізами і систематизування їх.
* Своєчасне заповнення лабораторних журналів, оформлення протоколів досліджень.
* Контроль за якістю готової продукції, її оформленням.
* Контроль упаковки і маркування, згідно діючий документації.
* Видача якісних посвідчень на готову продукцію.
Освіта
Київський Національний університет харчових технологій
Бродильне виробництво і виноробство ,"Технологія бродильних виробництв і виноробства", Київ
Вища, з 2002 по 2008 (6 років 3 місяці)
Здобула кваліфікацію спеціаліста з технології бродильних виробництв і виноробства.
Харківський технікум громадського харчування та торгівлі
Технологія приготування їжі та організація громадського харчування, Харків
Середня спеціальна, з 1991 по 1993 (1 рік 10 місяців)
Здобула
кваліфікацію технік-організатор громадського харчування
Додаткова освіта та сертифікати
Маркування харчової продукціі.Вимоги вітчизняного законодавства.
2017
Впровадження принципів HACCP на підприємствах харчової промисловості.Вимоги ДСТУ 4161-2003
2014
Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів.Значення води в харчових продуктах. Якість і основні показаники води.
2012
Знання мов
Англійська — початковий
Додаткова інформація
24 лютого 2017 року.
Участь в семінарі-практикумі в
ДП "Харківстандартметрологія" на тему: "Маркування харчової продукціі.Вимоги вітчизняного законодатства.Практичні рекомендаціі. Маркування: основні вимоги до змісту тексту".
2014
HACCP
"Впровадження принципів HACCP на підприємствах харчової промисловості. Вимоги ДСТУ 4161-2003".
2012
Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів.
"Значення води в харчових продуктах.Якість і основні показаники води, яка використовується у виробництві."
2021
Вимоги систем менеджменту безпечності харчових продуктів відповідно до ISO 22000:2018 і систем сертифікації FSSC 22000.
Курс включав:
-Огляд вимог FSSC 22000. Структура схеми FSSC 22000;
- Огляд ISO/TS 22002-04:2013. PRP- вимоги у відповідності з 22002-04:2013;
- Вимоги стандарту ISO 22000:2018.
Схожі кандидати
Директор по производству, заместитель директора производства, начальник цеха
Тернопіль, Харків
Лікар ЗПСМ, керівник, начальник дільниці, інженер-технолог виробництва
Київ, Вінниця
Директор, зам. директора, руководитель, начальник производства, технолог
Київ, Дніпро
,
ще 8 міст
Керівник, заступник керівника підприємства, виконавчий директор, операційний директор
Київ
Керуючий, директор, начальник виробництва, цеху, підрозділу
Київ, Вінниця
,
ще 6 міст
Директор, заместитель директора, начальник производства, главный инженер
Київ