Резюме від 22 квітня 2024 PRO

Юлія

Начальник виробничої лабораторії, інженер-технолог, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
50 років
Місто проживання:
Харків
Готовий працювати:
Київ, Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Технолог

з 03.2018 по 07.2019 (1 рік 4 місяці)
ТОВ"ФЛЕКСС", Харків (Хімічна промисловість, фармацевтика)

*Розробка та впровадження прогресивних тех.процесів,оптимальних режимів виробництва;
*участь в проведенні експериментальних робіт по засвоєнню нових тех.процесів та впровадження у виробництво;
*контроль за дотриманням тех.дисципліни в цеху та правильною екплуатацією технологічного обладнання;
*аналіз причини браку і випуску продукції низької якості,прийняття рішення по попередженню та усуненню,а також розгляду надісланних рекламацій на випускаєму продукцію;
*регулювання швидкісті та продуктивністі готової продукції в залежності від якості і кількості сировини;
*засипка хімії,змінюється в залежності від кольору і забруднення бутилки;
*контроль температурних режимів на теплообмінниках і гарячих флотаційних ваннах;
* навчання і контроль роботи ручного сортування ПЕТ бутилки;
*проведення аналізу відібранної проби ПЕТ-пластівців, поліетиленової кришки,визначення вмісту домішок,природи полімеру;
*визначення показника плинності розплаву(пластомір)-поліетиленова гранула;
*заповнення журналів випробувань,введення в 1с, в таблицю Ехcel;
*видача протоколів випробувань.

Нач.виробничої лабораторії

з 04.2017 по 01.2018 (9 місяців)
ТОВ" Лікеро-горілчаний завод АРГО", Харків (Виробництво горілок, лікеро-горілчаних настоянок, слабоалкогольних напоїв)

* Організація безперебійної роботи лабораторії.
* Організація проведення лабораторних аналізів.
* Організація заходів щодо поліпшення якості продукції, що випускається.
* Організація підготовки робіт для проведення атестації та акредитації виробничої лабораторії.
* Перевірка санітарного стану на всіх ділянках підприємства.
* Забезпечення наявності необхідних реактивів, хімічного посуду для проведення лабораторних досліджень.
* Контроль за правильною експлуатацією лабораторного устаткування.
* Контроль за проходженням повірок лабораторного обладнання і затвердження графіків повірок вимірювальної техніки, що знаходиться в експлуатації.
* Оновлення та актуалізація фонду нормативної документації.
* Написання інструкції з атестації технологічних можливостей виробництва для отримання атестата виробництва.
*Розробка нових видiв продукту, написання рецептур, затвердження, запуск у виробництво.
*Пiдготовка та проведення
атестацii лабораторii.
* Написання тексту для етикеток, згідно затверджених рецептур і маркування.
* Отримання штрих-коду на продукцію.

Інженер- технолог

з 08.2009 по 04.2017 (7 років 8 місяців)
ТОВ "Лікеро-горілчаний завод Арго", Харків (Виробництво горілок, лікеро-горілчаних настоянок, слабоалкогольних напоїв)

* Здійснення контролю за якістю спирту, води, сировини та допоміжних матеріалів, що використовують для виробництва горілки, лікеро-горілчаних виробів і напоїв.
* Приготування реактивів.
* Проведення фізико-хімічних аналізів.
* Визначення кількості мікродомішок на газовому хроматографі.
* Проведення розрахунків за проведеними лабораторними аналізами і систематизування їх.
* Своєчасне заповнення лабораторних журналів, оформлення протоколів досліджень.
* Контроль за якістю готової продукції, її оформленням.
* Контроль упаковки і маркування, згідно діючий документації.
* Видача якісних посвідчень на готову продукцію.

Освіта

Київський Національний університет харчових технологій

Бродильне виробництво і виноробство ,"Технологія бродильних виробництв і виноробства", Київ
Вища, з 2002 по 2008 (6 років 3 місяці)

Здобула кваліфікацію спеціаліста з технології бродильних виробництв і виноробства.

Харківський технікум громадського харчування та торгівлі

Технологія приготування їжі та організація громадського харчування, Харків
Середня спеціальна, з 1991 по 1993 (1 рік 10 місяців)

Здобула
кваліфікацію технік-організатор громадського харчування

Додаткова освіта та сертифікати

Маркування харчової продукціі.Вимоги вітчизняного законодавства.

2017

Впровадження принципів HACCP на підприємствах харчової промисловості.Вимоги ДСТУ 4161-2003

2014

Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів.Значення води в харчових продуктах. Якість і основні показаники води.

2012

Знання мов

Англійська — початковий

Додаткова інформація

24 лютого 2017 року.
Участь в семінарі-практикумі в
ДП "Харківстандартметрологія" на тему: "Маркування харчової продукціі.Вимоги вітчизняного законодатства.Практичні рекомендаціі. Маркування: основні вимоги до змісту тексту".

2014
HACCP
"Впровадження принципів HACCP на підприємствах харчової промисловості. Вимоги ДСТУ 4161-2003".

2012
Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів.
"Значення води в харчових продуктах.Якість і основні показаники води, яка використовується у виробництві."

2021
Вимоги систем менеджменту безпечності харчових продуктів відповідно до ISO 22000:2018 і систем сертифікації FSSC 22000.
Курс включав:
-Огляд вимог FSSC 22000. Структура схеми FSSC 22000;
- Огляд ISO/TS 22002-04:2013. PRP- вимоги у відповідності з 22002-04:2013;
- Вимоги стандарту ISO 22000:2018.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: