- PRO
Владимир
Управляющий кафе, шеф-повар, 45 000 грн
- Вид зайнятості:
- повна
- Вік:
- 42 роки
- Місто:
- Київ
Контактна інформація
Шукач вказав телефон та ел. пошту.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/4653872/
Досвід роботи
Шеф-повар кухар і багато інших провесій))))
з 09.2021 по 12.2024
(3 роки 3 місяці)
Миракл фуд, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Відкрили на двох с товаришем заклад. Навчились працювати без світла, вез води . Дуже успішний досвід в бесперебійності роботи любого закладу. Заклад успішно працюе.
Шеф-повар , Особистий повар
з 02.2018 по 02.2020
(2 роки)
крупная IT-компания, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф-кухаря корпоративного кафе
Під керівництвом 11 осіб
• Організація роботи кафе (також під час ремонту)
• Складання меню, введення сезонного меню.
• Організація нових напрямків роботи кафе (доставка, омлет бар, салат бар)
• Робота з постачальниками, пошук нових, контроль термінів постачання та якості товару
• Впровадження нових страв, опрацювання та оптимізація калькуляційних карт
• Контроль та проведення інвентаризацій
• Контроль персоналу, ведення табеля робочого годинника, складання посадових інструкцій.
• Збільшення кількості гостей
• Контроль якості роботи співробітників, мотивація працівників (штрафи та преміювання)
• За сумісництвом особистий кухар топ-менеджменту
•Проведення банкетів, корпоративних вечерь та обідів топ-менеджменту
•Виїзна робота додому до керівництва, проведення сімейних заходів
•Контроль якості закупівлі продуктів, обладнання
•Проведення корпоративу (День народження EvoPlay) на 800 осіб, залучення фрілансерів, складання меню, розробка концепту заходу
•Відрядження за кордон (Іспанія, Італія), приготування їжі, обслуговування на яхті
• Розробка та приготування ЗОШ страв (Середземноморська, європейська, тайська, українська)
Управляючий кафе, шеф-повар
з 09.2011 по 01.2018
(6 років 4 місяці)
BelGusto, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
У підпорядкуванні 18 людей.
- Організація безперебійної роботи ресторану.
- Складання меню на кожен день, залежно від сезону та попиту споживачів, банкетного меню, калькуляційних та технологічних карт.
- опрацювання страв та доведення їх до стандарту закладу.
- проведення банкетів, робота в залі з гостями.
- Приготування страв та контроль якості продукції, що відпускається.
- Закупівля посуду, ведення та списання битої. Закупівля нового обладнання, контроль та ремонт старого.
- Робота з постачальниками, пошук нових, контроль термінів постачання та якості товару.
- контроль роботи персоналу, ведення табеля робочих годин, складання посадових інструкцій.
- Контроль якості роботи співробітників, мотивація співробітників (штрафи та преміювання)
- проведення інвентаризацій.
- Ведення внутрішньої документації
- Взаємодія з контролюючими органами та перевіряючими інстанціями
- Майстер-класи в залі (випікання млинців на Масляну, приготування страви разом з гостями, проведення майстер класів, проведення дегустацій)
-Виведення ресторану з мінусу, збільшення кількості чеків з 350 до 650
Шеф-повар
з 05.2011 по 09.2011
(4 місяці)
Літній ресторан Рандеву 20.05.2011-20.09.2011, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
-Складання меню, мангал меню, спеціальних пропозицій.
-Складання заявок, закупівля продуктів, робота в залі та на літньому майданчику.
-Складання меню на банкет, переговори з гостями.
-Організація та проведення заходів.
-Приготування страв будь-якої складності
Су-шеф
з 05.2010 по 04.2011
(11 місяців)
Ресторан Аста, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Приготування страв та десертів. Контроль зустрічок, делегування процесів, контроль часу відпустки страв. Складання заявок, часткова закупівля продукції.
Старший зміни
з 11.2003 по 05.2010
(6 років 6 місяців)
Пузата хата, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Приготування великих обсягів продукції згідно з заявками. контроль та відпустка
готової продукції.
Освіта
Києвський университет харчових технологій
Технологіі зберігання, консервування и переробки мяса, Київ
Вища, з 2009 по 2015 (6 років)
бакалавр-(харчових технології та инженерія)
Знання і навички
- MS Excel
- MS Word
- Poster
Знання мов
- Українська — вільно
- Англійська — середній
- Іврит — початковий
Додаткова інформація
Хоббі та захоплення: читання книг, столярничаю, гірські лижі, підводне полювання
Хочу знайти цікаву динамічну роботу керуючим, шеф-кухарем, я цілеспрямований, бажаючий працювати на результат
Схожі кандидати
-
Ресторатор, операційний директор ресторану, шеф-кухар
Київ, Дніпро , ще 7 міст -
Керуючий рестораном
55000 грн, Київ, Одеса, Дистанційно -
Керуючий баром
40000 грн, Київ, Дистанційно -
Директор департаменту розвитку, керівник відділу оренди та нерухомості
Київ, Дніпро , ще 4 міста -
Керівник готельного комплексу
55000 грн, Київ -
Заступник керівника
80000 грн, Київ, Кропивницький