Резюме від 28 лютого 2023 PRO

Анна

Лікар невідкладної допомоги, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
28 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Бойовий медик

з 06.2022 по нині (1 рік 10 місяців)
Добровольчий Батальйон, Київ (Охорона, безпека, оборона)

Наразі є медиком-добровольцем в батальйоні, завідую медпунктом, надаю допомогу бійцям та здійснюю направлення до спеціалістів за потреби, викладаю тактичну медицину за протоколом ТССС. Виїжджаю в якості лікаря медеваку на передову.

Сестра медична

з 08.2021 по 01.2022 (5 місяців)
Into Sana, Одеса (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Працювала в приймально-діагностичному відділенні, стажувалась на посаду лікаря. Володію сестринськими та лікарськими маніпуляціями, вільно спілкуюсь англійською із іншомовними пацієнтами, маю досвід роботи із електронними медичними системами.

Лікар МНС

з 08.2020 по 01.2022 (1 рік 5 місяців)
Одеський обласний центр екстреної медичної допомоги, Одеса (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Працювала на бригаді швидкої медичної допомоги в якості лікаря-інтерна (08.2021-01.2022), лікаря МНС на бригаді ШМД (02.2022-05.2022), надавала невідкладну медичну допомогу згідно протоколу на догоспітальному і госпітальному етапах, володію необхідними сестринськими та лікарськими маніпуляціями, вільно спілкуюсь англійською.

Консультант

з 05.2020 по 08.2021 (1 рік 3 місяці)
D&Z networks, Одеса (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Працювала консультантом у кол-центрі медичного спрямування на вихідній лінії з англомовними пацієнтами. Працювала із різними електронними медичними системами, офісними застосунками та CRM системами

Освіта

ОНМедУ

Лікувальна справа, Одеса
Вища, з 2014 по 2020 (5 років 9 місяців)

Закінчила ОНМедУ у 2020

Додаткова освіта та сертифікати

Дія. Цифрова освіта

1 день
Сертифікат

Знання і навички

Користувач ПК Впевненість MS Office

Знання мов

  • Англійська — вище середнього
  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Німецька — початковий
  • Польська — початковий

Додаткова інформація

Вітаю)
Мене звати Анна, 27 років, закінчила ОНМедУ в 2020 році, закінчила інтернатуру по спеціальності "Медицина невідкладних станів", працювала лікарем на швидкій, до того працювала сестрою в приймальному відділенні та у кол-центрі. Зараз я є медиком в добровольчому батальйоні, завідую медпунктом, викладаю такмед та виїжджаю на бойові завдання на волонтерських засадах.
Люблю допомагати людям - це саме те, що робить мене щасливішою.
Маю великий досвід спілкування із пацієнтами, в тому числі англомовними (рівень В2). Володію сестринськими і лікарськими маніпуляціями (огляд пацієнта, надання невідкладної допомоги на догоспітальному/госпітальному етапі, всі види ін'єкцій, реєстрація і розшифровка ЕКГ тощо)
Розглядаю вакансії лікаря, медичного координатора, перекладача, також розгляну інші пропозиції. Завжди готова вчитись новому та розширювати свої професійні навички та світогляд.
Якщо моє резюме вас зацікавило, будь ласка, пишіть мені на ел.пошту чи у telegram/whatsapp, не завжди є змога прийняти дзвінок

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: