Резюме від 4 березня 2024 PRO

Игорь

Тренер з футболу

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
29 років
Місто:
Дніпро

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Інструктор по спорту

з 06.2016 по 08.2016 (2 місяці)
Табір ім.Берегового, Херсонська область (Дитячий оздоровчий заклад)

Працював інструктором по спорту та тренером по футболу в таборі ім.Бережного (Херсонська обл),З 2015 по 2018 рік , що року влітку працював тренером та інструктором . Це в основному були спортивні зміни ,де проходили 2 разове тренування що дня ,ціль яких була , підготовити команду дітей віком від 12 - 16 років, з ДЮСШ Нововоронцовка до обласних та всеукраїнських змагань по футболу. В мої завдання входило ще проводити змагання та різні конкурси згідно з програмою . На думку керівників ,цілі та завдання таких спортивних змін - було виконано успішно.

Вчитель фізичної культури, тренер по футболу.

з 10.2015 по 10.2018 (3 роки)
Михайлівська ЗОШ и ДЮСШ Нововоронцовка. Футбольная академия раннего развития, Фк Стелс., Херсон (Освіта, наука)

Вчитель фізичної культури, тренер по футболу.
Є багато нагород та досягнень.

Освіта

Футбольный клуб “Polonia Jaszowice”

Футболист, Вроцлав
Вища, з 2019 по 2021 (2 роки)

Кримське Вище Училище Олімпійського Резерву(випуск 2012) , Миколаївський Національний Університет ім Сухомлинського.

"Фізичне виховання". Професійна кваліфікація "вчитель фізичної культури"., Сімферополь, Миколаїв.
Вища, з 2012 по 2017 (4 роки 4 місяці)

Кримське Училище Олімпійського Резерву м.Сімферополь - здобув атестат про повну загальну середню освіту в 2012 р. , отримав перший дорослий розряд по футболу.
Миколаївський Національний Університет ім.Сухомлинського закінчив в 2017 році, отримав диплом бакалавра, здобув кваліфікацію: ступінь вищої освіти бакалавр, спеціальність "фізичне виховання", професійна кваліфікація "вчитель фізичноЇ культури".

Знання мов

  • Польська — просунутий
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

Ігор 28 років. Футболіст , тренер по футболу , вчитель фізичної культури . Навчався в кримському училищі олімпійського резерву в місті Сімферополь , також грав в футбольній команді Кримтеплиця та ПФК Севастополь u-19 , пізніше після анексії Криму довелося переїхати на материкову Україну , нажаль в зв’язку з травмами , на професіональному рівні не вдалося закріпитись , грав переважно на аматорських чемпіонатах області та України,в період з 2015 по 2018 рік працював в Михайлівській ЗОШ І-ІІІ ступенів,та Нововоронцовської ДЮСШ (тренером по футболу), маю багато нагород та досягнень.Також працював в 2018-19р в дитячих академіях раннього розвитку (тренером з футболу) в місті Херсон,де також маю багато нагород та перемог. Пізніше в 2019 році переїхав до Польші , де випадково потрапив до футбольної команди «Polonia Jaszowice» , з регіонального чемпіонату . На даний момент працюю вчителем фізичної культури в Дніпровському ліцеї #120.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категоріях

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: