Резюме від 12 березня 2018

Анна

Юрист, 7 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
39 років
Місто проживання:
Конотоп
Готовий працювати:
Київ, Конотоп

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Завідувач сектору реєстрації фізичних осіб та ведення реєстру територіальної громади ЦНАП

з 02.2016 по нині (8 років 3 місяці)
Конотопська міська рада, Конотоп (Контроль та управління відділом, а саме відділ займався пропискою та випискою людей( реєстрація та зняття реєстрації місця проживання).)

Контроль та управління відділом, а саме відділ займається пропискою та випискою людей( реєстрація та зняття реєстрації місця проживання), ведення реєстру територіальної громади, співпраця та листування з органами (поліція, суди з усієї України і т.і.), відповіді на листи, запити, звернення від всіх органів, ведення картотеки житлових будинків, проведення нарад, контроль та ведення документації.

Адміністратор Центру Надання Адміністративних Послуг (ЦНАП) міської ради

з 05.2010 по 02.2016 (5 років 9 місяців)
Конотопська міська рада, Конотоп (Надавати суб'єктам звернень вичерпну інформацію і консультації щодо вимог та порядку надання адміністративних послуг.)

1) Надавати суб'єктам звернень вичерпну інформацію і консультації щодо вимог та порядку надання адміністративних послуг.
2) Приймати від суб'єктів звернень документи, необхідні для надання адміністративних послуг, здійснювати їх реєстрацію та подавати документи (їх копії) відповідним суб'єктам надання адміністративних послуг не пізніше наступного робочого дня після їх отримання
3) Видавати або забезпечити надсилання через засоби поштового зв'язку суб'єктам звернень результатів надання адміністративних послуг (у тому числі рішення про відмову в задоволенні заяви суб'єкта звернення), повідомлення про можливість отримання адміністративних послуг, оформлених суб'єктами надання адміністративних послуг.
4)Адміністратор Центру в межах покладених обов'язків та на підставі даних доручень є відповідальною особою, яка обробляє та надає з питань, віднесених до його компетенції, інформацію та відповіді за запитами на інформацію відповідно до вимог Закону України "Про доступ до публічної інформації" та несе відповідальність за забезпечення належного виконання вимог Закону України "Про доступ до публічної інформації".
10.04.2015 присвоєний 11 ранг посадової особи, 22.02.2016 р. переведена на посаду завідувач сектору реєстрації фізичних осіб та ведення реєстру територіальної громади ЦНАП

Спеціаліст 1 категорії ВВДРВ

з 11.2008 по 05.2010 (1 рік 6 місяців)
Конотопська міська рада, Конотоп (Ведення Державного реєстру виборців (Ведення обліку усіх операцій, пов'язаних із змінами бази даних Реєстру, в порядку та за формою, що встановлені розпорядником Реєстру; Здійснювала щоквартальне поновлення бази даних Реєстру та щорічне уточнення))

1.Ведення обліку усіх операцій, пов'язаних із змінами бази даних Реєстру, в порядку та за формою, що встановлені розпорядником Реєстру.
2.Здійснювала щоквартальне поновлення бази даних Реєстру та щорічне уточнення персональних даних Реєстру.
3.Забезпечувала у разі призначення виборів чи референдумів складання, уточнення та виготовлення списків виборців на виборчих дільницях відповідно до законодавства.
4.Розглядала запити та звернення виборців, а також звернення політичних партій у порядку, встановленому Законом України "Про Державний реєстр виборців...
05.05.2010р. присвоєний 12 ранг посадової особи місцевого самоврядування

Спеціаліст 2-ї категорії ВВДРВ (Відділ ведення Державного реєстру виборців)

з 04.2008 по 10.2008 (6 місяців)
Конотопська міська рада, Конотоп (Ведення Державного реєстру виборців)

Освіта

Харківський Національний Університет Внутрішніх справ

Правознавство, Сумы
Вища, з 2012 по 2014 (1 рік 11 місяців)

Київський Національний Економічний Університет ім. Вадима Гетьмана

Правознавство, Киев
Вища, з 2002 по 2006 (3 роки 11 місяців)

Знання і навички

Windows Графічні редактори Текстові редактори Операційні системи Електронна таблиця Видавничі системи

Додаткова інформація

Резюме
Грабко Ганна Миколаївна (18.04.1985р.н.)
Прізвище, ім’я, по-батькові

Контактна інформація: вкажіть свій телефон, адреса електронної пошти та домашньої сторінки (якщо є). Вказувати домашню адресу бажано, але не обов'язково.
__________м.Конотоп,вул.Євгена Коновальця 2/51, тел.[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»), [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Мета: отримання посади (найменування всіх бажаних посад), можливо тут же вказати бажаний розмір заробітної плати. (.. З оплатою від ..)
Розгляну всі вакансіі

Досвід роботи: вкажіть дані за кожним місцем роботи, починаючи з останнього (поточного) місця роботи описавши для кожного місця роботи:
дата надходженння з 01.04.2008
закінчення (міс. / рік) 18.08.2017
найменування підприємства Конотопська міська рада
назва вашої посади Завідувач сектору реєстрації фізичних осіб та ведення реєстру територіальної громади ЦНАП міської ради
функціональні обов'язки, бажано детально Контроль та управління відділом, а саме відділ займався пропискою та випискою людей( реєстрація та зняття реєстрації місця проживання), ведення реєстру територіальної громади, співпраця та листування з органами (поліція, суди з усієї України і т.і.), ведення картотеки житлових будинків…
набуті навички, знання, вміння, досягнення: (Конкретні факти з професійної діяльності)
До міської ради була спочатку прийнята на посаду спеціаліста 2-ї категорії ВВДРВ, 05.05.2008 р. присвоєний 13 ранг посадової особи, 01.10.2008р.переведена на посаду спеціаліста 1 кат., ВВДРВ,05.05.2010р. присвоєний 12 ранг посадової особи місцевого самоврядування,10.04.2015р. переведена на посаду адміністратора Центру Надання Адміністративних Послуг (ЦНАП) міської ради,10.04.2015 присвоєний 11 ранг посадової особи, 22.02.2016 р. переведена на посаду завідувач сектору реєстрації фізичних осіб та ведення реєстру територіальної громади ЦНАП

Освіта: вказати дані за кожним місцем навчання, описавши:
дата надходження з 1) 01.09.2002; 2)01.09.2013
закінчення (міс. / рік) 1) по 30.06.2006р; 2)15.05.2014
назва навчального закладу, назва факультету 1)Київський Національний Економічний Університет ім.Вадима Гетьмана (правознавство, бакалавр),Харківський Національний Університет Внутрішніх справ (спеціаліст, правознавство
рівень освіти (середня, середня технічна, незакінчена вища, вища і т.п.) Вища
назва спеціальності Правознавство

Професійні навички та знання: Перелічіть свої навички і знання, які підходять для тієї спеціальності, яка є метою резюме, а також вкажіть те, що Вам здається необхідним:
досвід роботи з комп'ютером: операційні системи (Windows, тощо), програми (текстові редактори, електронні таблиці, графічні пакети, видавничі системи, СУБД, мови програмування, спеціальні програми)
-володію комп’ютерними програмами;
-маю досвід проведення переговорів;
-маю організаторські навички;
-вмію знаходити нестандартні рішення в управлінні;
-здійснювати контроль;
-умію переконувати.

володію оргтехнікою: (факс, модем, сканер, копіювальне обладнання, офісна АТС, тощо)

Знання мов:Українська, російська, англійська
Вкажіть мови та рівень володіння (початковий / вільне володіння)

Інше: в цьому розділі Ви можете вказати такі відомості як:
Можливість відряджень Так
Вік 33 роки
Сімейний стан - одружена
Наявність дітей – син-12 років, донька-7 років
Наявність водійських прав кат.В з 10.06.2010
Наявність автомобіля Так (CHERY KIMO)
Захоплення Туризм, кулінарія, читання.
Риси характеру активна, ввічлива, зібрана, комунікабельна, відповідальна, рішуча, цілеспрямована.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: