Резюме від 14 вересня 2023

Василина

Керівник ресторану, 40 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
29 років
Місто проживання:
Ужгород
Готовий працювати:
Мукачево, Ужгород

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керівник ресторану

з 01.2023 по нині (1 рік 4 місяці)
Kids Club, Ужгород (Готельно-ресторанний бізнес)

Керівник ресторану

з 08.2020 по 10.2022 (2 роки 2 місяці)
Folks Trattoria, Ужгород (Готельно-ресторанний бізнес)

Організація роботи закладу. Пошук, підбір та навчання колектива.
Складання чек листів для підрозділів, контроль виконання роботи.
Робота в залі з офіціантами, проведення 5-ти хв., відкриття та закриття робочого дня.
Контроль роботи кухні, бару, видачі страв та напоїв.
Організація та проведення навчання для офіціантів та барменів.
Складання графіків роботи для підрозділів.
Проведення зборів, вирішення конфліктних ситуацій між колективом.
Контроль чистоти в ресторані, організація та проведення генеральних прибирань.
Замовлення товару, контроль залишків продукції, списання, проведення інвентаризацій.
Контроль закупок та цін.
Пошук постачальників та нової продукції.
Пошук та замовлення посуду на бар, кухню.
Пошук та замовлення уніформи для працівників.
Розрахунок з постачальниками.
Ведення бюджету, зарплатних відомостей, звіти.
Нарахування та виплата авансів/зарплат.
Ведення каси, контроль грошей та витрат.
Робота з SMM, реклама.
Розробка винної та барної карти, оновлення бару.
Організації та проведення банкетів, фуршетів.
Організація та проведення тематичних вечорів.

Адміністратор ресторану

з 10.2018 по 06.2020 (1 рік 8 місяців)
Деренівська Купіль, Ужгород (Готельно-ресторанний бізнес)

Керівник ресторану

з 02.2017 по 06.2018 (1 рік 4 місяці)
Хінкальня, Ужгород (Готельно-ресторанний бізнес)

Підбір, навчання та керування колективом понад 20 людей.
Контроль за раціональним використанням матеріальних, фінансових та трудових ресурсів.
Бюджетування, надання звітності про виконану роботу, складання та робота за медіа-планом.
Щомісячні тренінги для офіціантів, мотивації для колективу.
Успішне управління рестораном за умов кризових ситуацій.
Огляд цін, пошук дешевої сировини.
Організація та планування діяльності ресторану.
Оцінка результатів діяльності та якості обслуговування гостей.
Ведення переговорів та укладання договорів із постачальниками, контроль термінів, асортименту, кількості та якості продукції, закупівля товару, контроль залишків.
Вирішення питань щодо господарської частини.
Розробка та проведення тематичних заходів, оформлення банкетів.
Організація та проведення різних майстер-класів для дітей.
Контролю якості страв та напоїв.
Ведення внутрішньої документації ресторану, інвентаризації.
Контроль за виконанням санітарних норм у ресторані.
Зміна меню, розробка, введення нових страв та напоїв, що підтримують тематику ресторану.

Адміністратор ресторану

з 03.2016 по 01.2017 (10 місяців)
Хінкальня, Ужгород (Готельно-ресторанний бізнес)

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач ПК

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: