Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 4 квітня 2018

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/4681875

Начальник службы безопасности, 7 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Місто:
Луцьк

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

заместитель начальника охраны

з 10.2016 по 10.2017 (1 рік)
ТзОВ Спайс-Луцк, Луцк (изготовление и реализация приправ продуктовпитания)

за період роботи на посаді заступника начальника охорони ТзОВ "Спайс-Луцьк" надбано досвід в системі охоронної діяльності підприємства (проведення моніторингу засобів відео спостереження, контролю сигналізації, забезпечення якісного пропускного режиму, керівництва за підлеглим персоналом, дотримання техніки безпеки на виробництві та ін.)

Освіта

Васильковское ВАТУ

Обслуживание летательных аппаратов, Васильков
Середня спеціальна, з 1990 по 1993 (3 роки)

Стационар

Додаткова інформація

-в ЗСУ на протязі 6 років очолював групу з регламенту, ремонту та обслуговування літаків технічно – експлуатаційної частини (18 чоловік підпорядкованого особового складу), що сприяло у надбанні досвіду роботи з підлеглими на керівних посадах;
-в ОВС під час роботи у ВДІМ м. Луцьк багаторазово приймав участь в різнопланових заходах з розшуку злочинців, у виявленні, попередженні та припиненні злочинів загально кримінальної спрямованості та адміністративних правопорушень. Постійна робота з населенням, налагодженні співпраці з органами державної влади та місцевого самоврядування, здійснення організаційно-практичних заходів з проведення загальної та індивідуальної профілактики правопорушень під час моєї роботи була направлена на формування позитивної громадської думки щодо стану правопорядку та діяльності ДІМ, підвищення довіри населення до міліції, що забезпечило мені розвиток виконавських та організаторських здібностей за різними напрямками правоохоронної системи.
-в період роботи в підрозділі Головного управління Національної поліції України в області на більш високих рівнях продовжено роботу з керівниками органів державної влади, військового управління та всіх структур правоохоронних органів Волинської області, а також органів і підрозділів внутрішніх справ різних областей України та апарату МВС. Роботи за напрямками управлінської діяльності вплинула на удосконалення мого досвіду роботи в ОВС, а саме у сфері організації служби (в тому числі здійснення перевірок) добових нарядів, ведення діловодства в органах і підрозділах ГУНП.
-в охороні підприємства за період роботи на посаді заступника начальника охорони ТзОВ "Спайс-Луцьк" надбано досвід в системі охоронної діяльності підприємства (проведення моніторингу засобів відео спостереження, контролю сигналізації, забезпечення якісного пропускного режиму, керівництва за підлеглим персоналом, дотримання техніки безпеки на виробництві та ін.)
__________

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: