Резюме від 26 квітня 2024

Александр

SEO-специалист, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
39 років
Місто:
Миколаїв

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Чорноморський національний університет імені Петра Могили

Правознавство, Миколаїв
Вища, з 2002 по 2008 (6 років)

Знання мов

Англійська — вище середнього

Додаткова інформація

Моторний Олександр Сергійович
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Освіта:
Миколаївський державний гуманітарний університет ім. П. Могили (2003-2008). Спеціаліст з правознавства.
Професійний досвід:
З 2007 року та по 2016 рік працював юрисконсультом у сфері юриспруденції.
З вересня 2016 рік по грудень 2017 року – копірайтер SEO-студії. Писав тексти на різні теми, не менш як 50 000 знаків у місяць. Опрацьовував англомовні тексти. Теми: дієти, автомобілі, кондитерські вироби та інше.
З січня 2017 року по квітень 2017 року – контент-менеджер SEO-студії. Обов’язки: перевірка на SЕО-параметри та публікація текстів на сайтах. Складання завдань копірайтерам. CMS: Wordpress, OpenCart, Joomla та інші (в тому числі, саморобні CMS).
З квітня 2017 року по вересень 2017 року – помічник SEO-менеджера. Обов’язки: попередній аудит сайту, складання структури сайтів, збір семантичного ядра, складання мета-тегів, складання ТЗ копірайтерам, аналіз конкурентів – лідерів пошукової видачі, проведення технічного аудиту та «юзабіліті» факторів, аналіз зовнішнього профілю посилань, внутрішня оптимізація сайту.
З вересня 2017 по лютий 2018 року SEO спеціаліст компанії САМО ІТ (Просування англомовного ресурсу) Обов’язки: збір анкорів для категорій та продукт-типів, нарощування ссилочної маси (крауд). Користування аналітичними сервісами SEMrush, Бази Пастухова, Keyword Tool, KeyWordKeeper.
З травня 2018 по квітень 2019 року працював оператором Call-centre в компаніїї Pixel
Обов’язки: обзвон бази клієнтів, продаж послуг компаніїї щодо створення, наповненн та пошукового просування сайтів клієнтів
Травень 2019 року - жовтень 2019 року, працював у американскій компанії Princess Cruises на посаді Slot Attendant, на судні Caribbean Princess
Березень 2020 - січень 2022 року, працював у американській компанії Royal Caribbean на посаді Slot Attendant у казино, на судах Freedom of the Seas та Oasis of the Seas

Спеціальні знання та навички:
2008-2009 Проходив службу у лавах Збройних сил України. Солдат.
Мови: Українська (відмінно), Російська (відмінно), Англійська (добре);
Водій категорії «В»;
Персональні данні:
Народився 28.12.1984 в м. Миколаєві, неодружений, безпартійний;
Якості та інтереси:
Компетентність, відповідальність, аналітичні здібності, комунікабельність, висока здатність до навчання. Надаю перевагу активному відпочинку, цікавлюсь літературою, граю на гитарі, пишу картини маслом та акрилом. Шкідливих звичок не маю.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: