Резюме від 28 квітня 2024 PRO

Ірина

Інженер-кошторисник, 30 000 грн

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
52 роки
Місто проживання:
Біла Церква
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Інженер-кошторисник

з 08.2023 по нині (9 місяців)
ФОП, Біла Церква (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Складання інвесторських, підрядних кошторисів на всі види будівельних робіт при будівництві, капітальних та поточних ремонтах, реконструції будівель , в тому числі на внутрішнє та зовнішнє оздоблення, покрівлі, системи газопостачання, опалення, водопостачання, каналізації, вентиляції, електропостачання, вуличного освітлення, благоустрою , систем пожежної та охоронної сигналізації т.д. Розрахунок кошторисної вартості по проектам або дефектним актам, складання накопичувальних актів виконаних робіт, маю досвід роботи с бюджетними та комерційними об`єктами. Супровід кошторисів при експертній оцінці, робота в службі замовника та підрядника.
Працюю на ліцензованій АВК-5, маю кваліфікаційний сертифікат.

Кошторисник

з 10.2016 по 03.2022 (5 років 5 місяців)
ТОВ "Проректор", Белая Церковь (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Маю досвід роботи з бюджетними та комерційними організаціями, проходження експертизи, складання інвесторських кошторисів для проходження експертизи, а також документів для договорів підряду, актів виконаних робіт.

Інженер-кошторисник

з 10.2016 по 03.2022 (5 років 5 місяців)
ТОВ "Старбудконтракт", Біла Церква (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Підготовлення документів для участі в закупівлі робіт та послуг за державні кошти, складання кошторисів для укладання договорів та актів виконаних робіт на загальнобудівельні роботи (повний комплекс), внутрішні та зовнішні інженерні системи ОВ, ВК, благоустрій, системи відеонагляду, охоронної системи та пожежогасіння. Контроль списання матеріалів.

Інженер тех. нагляду систем опалення, водопостачання та каналізації

з 04.2014 по 09.2015 (1 рік 5 місяців)
ТОВ "Серіал", Біла Церква (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

здобуття практичного досвіду в влаштуванні інженерних мереж громадських і промислових об'єктів ( в т. ч. сонячних станцій)

Майстер служби газифікації

з 02.2003 по 04.2014 (11 років 2 місяці)
ВАТ "Київоблгаз", Біла Церква (Послуги для населення та бізнесу)

Практичні навички в будові сталевих і поліетиленових газопроводів різного призначення (від внутрішньобудинкових до міжселищних і розподільчих) Знання нормативної бази, сортамента необхідних матеріалів і обладнання, технологічних процесів та техніки безпеки при виконанні робіт.

Освіта

Одеська державна академія будівництва та архітектури

ПГС, Одеса
Вища, з 1997 по 2001 (3 роки 8 місяців)

закінчена вища

Ржищівський будівельний технікум

ПГС, Ржищів
Середня спеціальна, з 1986 по 1990 (3 роки 5 місяців)

Знання і навички

АВК MS Excel MS Word Email Робота зі сканером Складання кошторисів по кресленням або дефектним актам

Додаткова інформація

Маю досвід роботи в складанні кошторисів при будівництві, капітальних та поточних ремонтах, реконструції будівель , в тому числі на внутрішнє та зовнішнє оздоблення, покрівлі, системи газопостачання, опалення, водопостачання, каналізації, вентиляції, електропостачання, вуличного освітлення, благоустрою , систем пожежної та охоронної сигналізації т.д. Розрахунок кошторисної вартості по проектам або дефектним актам, складання накопичувальних актів виконаних робіт, маю досвід роботи с бюджетними та комерційними об`єктами. Супровід кошторисів при експертній оцінці, робота в службі замовника та підрядника.
Працюю на ліцензованій АВК-5, маю кваліфікаційний сертифікат.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: