Резюме від 5 квітня 2021

Ирина

Директор по качеству, 40 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
54 роки
Місто:
Харків

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Закінчила Національний фармацевтичний університет у 1994 році, освіта— вища, спеціальність «фармацiя»— провізор.
Бажаю отримати посаду Директора з питань якості



Досвід роботи:
1 З червня 2020 року по теперішній час працюю в компанії «Капсулар» (виробництво продуктів харчування) інженером з якості. Відповідаю за напрямки: розробка та актуалізація документів ИСМ у відповідності до вимог ISO 9001-2015, ISO/ FSSC 22000, НАССР; внутрішні аудити, робота з невідповідностями, рекламаціями та претензіями, монітринг та верифікація процесів виробництва.
2. З серпня 2018 року по червень 2020 року працювала у КЗОЗ Харківський обласний центр служби крові начальником відділу управління якістю – уповноваженою особою. Відповідала за впровадження та підтримку системи управління якістю у відповідності до вимог Належної виробничої практики лікарських засобів (GXP), ISO 9001-2015, ISO 13485, ISO 19011. Надавала дозвіл на використання сировини (донорської крові) та матеріалів у виробництві, дозвіл на реалізацію готової продукції (компонентів донорської крові).
3. З травня по серпень 2018 року - інженер зі стандартизації у фармацевтичній компанії «Лекхім». Займалась напрямками – кваліфікація виробників/постачальників, аналізом ризиків для якості продукції.
4. З жовтня 2010 по лютий 2018 року працювала у фармацевтичній компанії ПАТ «Київський вітамінний завод»:
- 2010-2012 – начальником Відділу контролю якості-уповноваженою особою (фізико-хімічна та мікробіологічна лабораторії);
- 2012-2018 - Уповноваженою особою, з посадовими обов’язками директора з якості. В підпорядкуванні були: Відділ контролю якості (фізико-хімічна та мікробіологічна лабораторії), Відділ управління якістю, Відділ валідації та кваліфікації. Основні обов'язки — впровадження та підтримка системи якості (GMP, GDP, ISO, НАССР), проведення аудитів виробників сировини та матеріалів в Україні та за кордоном, підготовка документів та отримання відповідних ліцензій. Під моїм керівництвом компанія отримала безстрокові ліцензії: на виробництво лікарських засобів, оптову торгівлю, імпорт, атестат лабораторії. Була проведена сертифікація дільниць на відповідність вимогам GMP.

- 2009-2010 рік - провідний фахівець Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками. Перевірка дотримання вимог ліцензування з виробництва, імпорта, оптової та роздрібної торгівлі лікарськими засобами.
- 2000-2009 — фармацевтична компанія ООО “Дослідний завод “ГНЦЛС”, начальник Відділу контролю якості — уповноважена особа. В підпорядкуванні були фізико-хімічна та мікробіологічна лабораторія.

До 2000 року працювала на оптовій фармацевтичній фірмі та лаборантом в
НФаУ.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: