Резюме від 29 квітня 2024 PRO

Віра

Бухгалтер

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
49 років
Місто проживання:
Харків
Готовий працювати:
Дистанційно, Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Бухгалтер

з 06.2022 по нині (1 рік 11 місяців)
КСП "Харківгорліфт", Харків (послуги)

в 1 С 8.3 УТП проведеня актів наданних послуг (361 рах), облік податкових зобов"' язань , реєстрація податкових накладних, формування податкового кредиту, складання Податкової Декларації з ПДВ, в программі Medok, електронний кабінет платника.

Заступник бухгалтера

з 02.2021 по 06.2021 (4 місяці)
Підприємства на загальній системі (платник ПДВ ), Харків (виробництво)

Самостійне ведення бухгалтерського та податкового обліку в 1С УТП 8.3 Україна , чисельність працівників 45 осіб ( нарахування та виплата на картки заробітної плати, кадровий облік), кліент банк Приват 24 Бізнес, складання та надання звітів до ДФС через в програму «M.E.Doc» - Об’єднаний звіт з ЄСВ та ПДФО/ВЗ, електронне адміністрування ПДВ (реєстрація податкових накладних , складання податкової деклації з ПДВ , ведення первинного обліку, проведення інвентаризаціі.

Головний бухгалтер

з 04.2020 по 01.2021 (9 місяців)
Послуги технічного догляду транспортних засобів (Послуги для населення - інше), Харків (Послуги технічного догляду транспортних засобів)

Самостійне ведення бухгалтерського та податкового обліку в 1С УТП 8.3 Україна , чисельність працівників 40 осіб ( нарахування та виплата на картки заробітної плати, кадровий облік), кліент банк Приват 24 Бізнес, складання та надання звітів до ДФС через в програму «M.E.Doc» , електронне адміністрування ПДВ (реєстрація податкових накладних , складання податкової деклації з ПДВ , ведення первинного обліку, проведення інвентаризаціі.

Бухгалтер у єдиній особі

з 12.2018 по 03.2020 (1 рік 3 місяці)
ТОВ, Харків (оптова торгівля (підприємство на загальній системі, платник ПДВ))

самостійне ведення бухгалтерського (1С Бух. для Украины 8.3. ред. 2) та податкового обліку (облік ПДВ - реєстрація податкових накладних , звітність программа Medok ), платежі клієнт - (Приватбанк Ощадбанк, Агриколь, ОТП), чисельність працівників 15 осіб ( нарахування та виплата на картки заробітної плати, складання податкової та статистичної звітності.

Бухгалтер - ревизор

з 11.2017 по 12.2018 (1 рік 1 місяць)
приватна фірма, Харьков (виробництво (підприємства на загальній системі та єдиний податок 3 група 5%))

Самостійно ведення бух. облік в "1 С:Підприємство 8.3 ред.1.2"; податковий облік, облік ПДВ, клієнт-банк: ПАТ "ОТP Online -банк", ПУМБ, Агриколь банк, Приват-24;нарахування та виплата на картки заробітної плати 20 осіб, складання податкової та статистичної звітності.

Ведущий бухгалтер першої категорії

з 04.2016 по 11.2017 (1 рік 7 місяців)
Державне підприємство "Науково- дослідний інститут радіоелектронної техніки", Харків (виробництво)

ведение первинного бухгалтерського обліку в 1 С 8.3 (приход (ТМЦ , послуг), авансові звіти, відрядженняя), податкові накладні, складання декларації з податку на прибуток.

Головний- державний ревізор інспектор

з 01.1995 по 04.2016 (21 рік 3 місяці)
Спеціалізована державна податкова інспекція по роботі з великими платниками податків м. Харків, Харків (державний сектор - контролюючий орган)

аудиторські перевірки фінансово - господарської діятельності підприємств,контроль за повнотою сплати податків, перевірка податкової звітності підприємств, проведення инвентаризації.

Бухгалтер материального сектору

з 08.1992 по 02.1995 (2 роки 6 місяців)
Завод "Радіореле", Харків (виробництво)

первинний облік та рух ТМЦ, розрахунки з постачальниками, контроль залишків материалів на складі

Освіта

Харківський державний економічний університет

Облік та аудит, Харків
Вища, з 1995 по 1999 (3 роки 9 місяців)

Харківський патентно - компьютерний коледж

Бухгалтер, Харків
Середня спеціальна, з 1988 по 1991 (2 роки 9 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Курси з вивчення програми "1С: Бухгалтерія 8.2 для України - "Школа ефективного бухгалтера" (м. Харків) (вересень - грудень 2013

вересень - грудень 2013 р. - 240 академічних годин

Тренінг "Міжнародний облік" (м. Маастріх, Нідерланди)

грудень 2001

Знання і навички

M.E.Doc Клієнт-Банк Бухгалтерський облік 1С УТП Банківська справа Ведення звітності Приват24 Робота з накладними Бухгалтерський та податковий облік

Знання мов

Англійська — початковий

Додаткова інформація

Професійні навики:
Досвід роботи самостійного ведення всіх участків бухгалтерського обліку (складати і проводити первинні документи з дотриманням вимог законодавства;· нараховувати заробітну плату; · облік ПДВ, ОС, ТМЦ та інші, касова дисципліна , закриття, та перевірка періодів, складання основних звітів (статистика, податкова); досвід роботи в програмі "1С: Бухгалтерія 8.2 для України", 1С 8.3 УТП, клієнт-банк MeD.ok, електронний кабінет , подача звітності в контролюючі органи та реєстрація податкових накладних в програмі «M.E.Doc», електронному кабінеті платника .

Практичний дослід аудиту бухгалтерського та податкового обліку підприємств;

Особисті якості
Відповідальна, дисциплінована, коммуніка́більна, витримана, аналитичні здібності. Прагнення к підвищенню свого професійного рівня.

Схожі кандидати

Accountant, Bookkeeper (QuickBooks)
Дистанційно

Головний бухгалтер
Київ, Черкаси, Дистанційно

Бухгалтер
Дистанційно

Бухгалтер
35000 грн, Дистанційно

Бухгалтер
15000 грн, Любар, Дистанційно

Бухгалтер
Дистанційно

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: