Резюме від 12 квітня 2018

Вікторія

Юрист

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
28 років
Місто:
Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого

Інститут підготовки кадрів для органів юстиції України, Харків
Вища, з 2012 по 2018 (5 років 6 місяців)

Диплом з відзнакою.
«Здобула кваліфікацію:
ступінь вищої освіти магістр
спеціальність «Право»
професійна кваліфікація юрист».
Професійні навички:
•Забезпечення правильного застосування законодавчих та нормативно-правових актів, а також відомчих нормативних документів.
•Використання міжнародно-правових джерел права при вирішенні юридичних справ.
•Складання процесуальних документів, прийняття процесуальних рішень.
•Надання правових консультацій і письмових висновків з питань цивільного, господарського, податкового, фінансового, банківського, трудового, земельного та інших галузей права у межах своїх професійних обов’язків.
•Корпоративне право (підготовка різного роду протоколів, зміна учасників, директора, видів діяльності)
•Правовий аналіз внутрішніх документів і господарських операцій суб'єкта підприємницької діяльності (фізичної або юридичної особи) на предмет відповідності чинному законодавству, приведення документів і операцій у відповідність з вимогами законодавства, розробка правових механізмів впровадження бізнес-рішень.
•Складання і правовий аналіз всіх видів договорів, контрактів, угод, роз'яснення їх умов, юридичних наслідків і можливих ризиків їх висновку, оцінка підстав для розірвання відповідно до видів процесуальних проваджень та юридичних процедур.
•Постійний моніторинг дійсних і можливих змін законодавства, поінформованість у правових новинах України і світу.
Практика:
•Виробнича практика у Головному територіальному управлінні юстиції України у Вінницькій області-14.07.2014-01.08.2014 р;
•Виробнича практика у Головному територіальному управлінні юстиції України у Вінницькій області-04.01.2016-19.02.2016 р ;
•Виробнича практика у Харківському апеляційному господарському суді-15.05.2017-30.06.2017р.

Знання і навички

Користувач ПК Впевненість

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

З 2013 р.обіймала посаду старости потоку-6 груп; з 2017р.-старости групи, потоку і курсу-18 груп). Була переможцем університетської олімпіади з правознавства серед усіх
факультетів та інститутів – люблю бути найкращою, тому
постійно над цим працюю. Брала участь і виступала у пленарних засіданнях численних конференцій на протязі усіх студентських років, писала наукові статті і тези доповідей із земельного, кримінального, міжнародного приватного і публічного права, права ЄС. Особисті якості: лідерство ;старанність і працьовитість; бажання розвиватися; наполегливість; уміння примати рішення в екстремальних умовах; тактовність; упевненість у своїх силах;
стриманість; чесність;комунікабельність, уміння переконувати, мобільність; відповідальність; велика любов до своєї професії і бажання працювати.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: