Резюме від 2 лютого 2023 PRO

Василь

Технічний директор, головний інженер

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
57 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дніпро, Київ, Львів, Одеса, Полтава, Харків

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Технічний керівник

з 11.2019 по нині (4 роки 6 місяців)
ТОВ Компанія «Кежуйнафтогазтех Україна»., Київ (Гірнича промисловість)

Опрацювання тендерних заявок підприємств нафтогазового комплексу України і підбір необхідного технологічного обладнання згідно тендерних вимог нафтогазових підприємств. Опрацювання і підбір нафтогазового обладнання, технологічного обладнання, спеціального обладнання для надання підприємствам оптимальних пропозицій щодо їхніх заявок і потреб. Моніторинг і порівняння продукції даного сегменту зі світовими компаніями, що випускають аналогічне обладнання. Аналіз технічних характеристик нафтогазового обладнання, технологічного обладнання, спеціального обладнання, що використовується і застосовується нафтогазовими компаніями. Корпорація «Kerui Group» є розробником, виробником і постачальником нафтогазового спеціального, технологічного обладнання.

Заступник директора

з 09.2019 по нині (4 роки 8 місяців)
ТОВ Експертнафтогаз, Полтава (Гірнича промисловість)

Проведення неруйнівного контролю трубопроводів, посудин працюючих під тиском, обладнання працюючого на нафтогазових об”єктах. Паспортизація обладнання і механізмів, що використовується на об”єктах нафтогазового комплексу. Проведення робіт з контролю за експлуатацією нафтогазового обладнання, установок і посудин, що експлуатуються на промислових площадках та в експлуатації на нафтогазовидобувних підприємствах. Устаткування для буріння і капітального ремонту свердловин.

Головний інженер

з 05.2018 по 03.2019 (10 місяців)
ТОВ Ламор Юкрейн, Київ (Гірнича промисловість)

Впровадження сучасних систем контролю моніторингу за роботою нафтогазових свердловин і нафтогазотрубопроводів. Визначення оптимальної роботи енергетичного обладнання для впровадження сучасних технологій і заходів з енергозбереження та енергоефективності даного обладнання.

Головний інженер-технолог

з 07.2016 по 09.2017 (1 рік 2 місяці)
ПрАТ Пласт, Полтава (Гірнича промисловість)

Контроль за роботою нафтогазопромислів, газо і трубопроводів, фондом свердловин; складання планів видобутку газу, конденсату та нафти; облік і розподіл газу, газового конденсату та нафти. Керівництво технічними службами енергетика, механіка, техвідділу, виробничого відділу та інших технічних служб. Виконанням планів видобутку; контроль за виконанням капітальних і поточних ремонтів свердловин; проведенням заходів з інтенсифікації; складання графіків ремонтів технологічного обладнання, газо і трубопроводів, свердловин; проведення розрахунків за оптимальною видобутку вуглеводневої сировини,
вжиття заходів та рішень щодо ефективного використання фонду свердловин; впровадження сучасної техніки і технології для розробки родовищ та видобутку вуглеводнів, транспортування газу.

Радник голови правління

з 11.2015 по 06.2016 (7 місяців)
ПАТ Укргазвидобування, Київ (Гірнича промисловість)

Стратегія розвитку та нарощування ресурсної бази і збільшення видобутку вуглеводневої сировини. Удосконалення виробничих об'єктів з видобутку вуглеводнів та збільшення їх ефективності у виробничому процесі. Контроль за проведенням пошукового та розвідувального буріння свердловин на нафту і газ, а також за оптимальним і якісним проведенням робіт з капітального та поточного ремонту нафтогазовидобувних свердловин.

Перший заступник директора ГПУ

з 03.2012 по 11.2015 (3 роки 8 місяців)
ГПУ Полтавагазвидобування, Полтава (Гірнича промисловість)

Керівництво виробничою діяльністю нафтогазовидобувного Управління. Керівництво технічними службами енергетика, диспетчерською службою, механіка, техвідділу, виробничого відділу та інших технічних служб. Контроль та прийняття стратегічних рішень, планів та заходів щодо виробничої діяльності нафтогазопромислів і Управління в цілому – видобуток вуглеводнів, буріння, експлуатація та капітальний ремонт нафтогазових свердловин.

Головний інженер

з 04.2008 по 02.2011 (2 роки 10 місяців)
ГПУ Харківгазвидобування, Харків (Гірнича промисловість)

Керівництво виробничою діяльністю нафтогазовидобувного управління. Керівництво технічними службами енергетика, диспетчерською службою, механіка, техвідділу, виробничого відділу та інших технічних служб. Прийняття стратегічних рішень щодо виробничої діяльності нафтогазопромислів та цехів і Управління в цілому - буріння, експлуатація та капітальний ремонт нафтогазових свердловин, будівництво і експлуатація газо- та нафтопроводів, проведення робіт з інтенсифікації припливу вуглеводнів, модернізація виробництва, технологічні рішення з оптимізації виробництва, отримання ефективного економічного результату та всі рішення,пов'язані з виробничою та господарською діяльністю підприємства.

Заступник начальника Управління з видобування газу та нафти

з 04.2002 по 04.2008 (6 років)
НАК Нафтогаз України, Київ (Гірнича промисловість)

Аналіз стану та перспектив діяльності підприємств Компанії в частині видобування й переробки вуглеводневої продукції, транспортування газу, керівництво діяльністю відповідних служб структурних підрозділів, контроль та аналіз роботи підприємств щодо буріння та капітального ремонту свердловин, видобування вуглеводневої сировини,

Начальник виробничо-диспетчерської служби

з 02.2000 по 04.2002 (2 роки 2 місяці)
ГПУ Харківгазвидобування, Харків (Гірнича промисловість)

контроль та прийняття рішень щодо оптимальною роботою нафтогазопромислів, газо та трубопроводів, фондом свердловин; виконанням планів видобутку; контроль та керівництво за виконанням капітальних і поточних ремонтів свердловин, веденням бурових робіт, проведенням заходів з інтенсифікації видобутку вуглеводнів; складання графіків ремонтів технологічного обладнання, газо- та трубопроводів, свердловин; проведення розрахунків з оптимального видобутку вуглеводневої сировини.

Начальник дільниці з видобування та підготовки газу, газового конденсату та нафти

з 09.1997 по 02.2000 (2 роки 5 місяців)
ГПУ Харківгазвидобування, Харків (Гірнича промисловість)

Керівництво цехом з видобування газу, газового конденсату та нафти. Обслуговування та контроль за роботою нафтогазових свердловин, установок підготовки нафти, газу і газового конденсату - проведення всіх регламентних робіт для забезпечення оптимальної та безаварійної роботи свердловин у процесі їх експлуатації нафтогазових об'єктів. Керівництво і контроль за проведенням робіт з будівництва установок підготовки газу і нафти, шлейфів, газопроводів і трубопроводів. обслуговування допоміжного обладнання, проведення ремонтних і профілактичних робіт на свердловинах, технологічному обладнанні, газо-і трубопроводах. Керівництво диспетчерською службою і всіма установками з підготовки газу і нафти (УКПГ, УКПН).

Майстер з видобутку нафти і газу

з 08.1995 по 09.1997 (2 роки 1 місяць)
ГПУ Харківгазвидобування, Харків (Гірнича промисловість)

Обслуговування та контроль за роботою нафтогазових свердловин, установок підготовки нафти, газу і газового конденсату; обслуговування фонду свердловин. Керівництво і контроль за проведенням робіт з будівництва установок підготовки газу і нафти, шлейфів, газопроводів і трубопроводів.

Освіта

Івано-Франківський державний технічний університет нафти і газу

Нафтогазопромисловий, Івано-Франківськ
Вища, з 1989 по 1995 (5 років 9 місяців)

Знання і навички

MS Office Користувач ПК Облаштування нафтогазопромислів, будівництво нафтогазопроводів

Додаткова інформація

52 рік. Одружений.
Закінчив Івано-Франківський Державний технічний університет нафти і газу в 1995 році.
Освіта вища - гірничий інженер.
Спеціальність – розробка і експлуатація нафтових і газових родовищ.

Додатково:
Володіння іноземною мовою- німецька (базова).
Володіння комп’ютером- користувач (MS Windows 98/2000/МЕ, MS Word, Eхcel, електронна пошта).
Права водія категорії В,

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: