Резюме від 27 березня 2018

Юрій

Інженер з транспорту, механік, майстер

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
39 років
Місто проживання:
Новояворівськ
Готовий працювати:
Львів, Новояворівськ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Василиця Юрій Васильович

Контактна інформація: м.Новояворівськ, вул..Шевченка 2, (81053) Тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Кваліфікація: Інженер по транспорту, механік, майстер зміни.

Досвід роботи: ТзОВ «ТрансСервіс-1» м. Львів Вид діяльності: Транспортно - експедиційні послуги, перевезення вантажів, обслуговування та ремонт вантажних транспортних засобів та спецтехніки. Термін праці: 2013р.— до сьогодні. Посада- Майстер зміни. Обов'язки: Організація ремонту т/з, облік та контроль виконаних робіт та запчастин

ДП «Служба Міжнародних Автомобільних Перевезень»
м.Рава-Руська.
Вид діяльності: Контроль дозволів та документів на вантажні, пасажирські та спецперевезення транспортними засобами через кордон України. Термін праці: 2009-2013р. Посада: Інспектор ДП «СМАП» Обов'язки: Огляд транспортних засобів на відповідність вимогам міжнародних перевезень, контроль наявності відповідних документів та видача дозволів на здійснення міжнародних перевезень.

Освіта: ВНЗ- Національний університет «Львівська Політехніка» Ступінь- Спеціаліст Спеціальність- Інженер по транспорту
Напрямок- Транспортні технології
Навчання: 2002-2007р. Б.

Вміння та навики: Управління персоналом, організація, планування роботи СТО, робота з клієнтами, контроль ремонтоу т/з, добре знання будови автомобілів, володіння комп’ютером на рівні впевненого користувача . Пунктуальний, організований, орієнтований на кінцеву мету.

Додаткова інформація: Українець, вік 33р. Трудовий стаж- 11років роботи в транспорті. Одружений. Посвідчення водія -«В», 13р.безаварійного водіння.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: