Резюме від 20 грудня 2022 PRO

Жанна

Менеджер з продажу

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
41 рік
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту, адресу та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Менеджер з продажу оздоблювальних матеріалів

з 03.2015 по 02.2022 (6 років 11 місяців)
"Арсана-Буд" інтернет-магазин, Київ (Продаж будівельних та оздоблювальних матеріалів для ремонту будівль (роздріб\опт))

Управління бізнес-процесами, загальне керівництво виробничо-господарської діяльності компанії, керівник служб продажів, маркетингових відділів та відділів логістики в компанії, організація документообігу в компанії, простежування цін на міжнародному ринку, робота над сайтом, продаж \ оплата \ відправка будівельних матеріалів, робота в 1С та багато іншого.
Досягнення: величезна кількість вдячних клієнтів, продаж будівельних матеріалів і послуг компанії за допомогою "холодних дзвінків", повне консультування клієнтів, листування, укладання договорів.

Заступник директора

з 05.2013 по 02.2015 (1 рік 9 місяців)
ТОВ "САГА-БУД", Київ (Будівництво. Продаж будівельних матеріалів та послуг, консультування.)

Контроль за фінансово-господарською діяльністю компанії, забезпечення і цільове використання матеріальних і фінансових ресурсів, зниження їх втрат, прискорення оборотності оборотних коштів. При відсутності генерального директора або за його дорученням - ведення переговорів із замовниками, підрядниками, потенційними партнерами та іншими організаціями. Зустрічі і укладення договорів. Контроль трудової діяльності співробітників офісу і будівельних бригад.
Досягнення: створення власного сайту (інтернет-магазин) на платформі порталу Prom. ua. Продаж будівельних матеріалів та послуг компанії за допомогою "холодних дзвінків", повне консультування клієнтів, листування, робота в 1С.

Помічник керівника

з 05.2012 по 05.2013 (1 рік)
ТОВ "ЕКО-МОНТАЖ", Київ (Будівництво, електро-монтажні роботи)

Робота з документами (прийом і перевірка правильності оформлення підготовлених документів, переданих керівнику на підпис, якісне їх редагування; прийом надходить на розгляд керівника кореспонденції і подальша передача до відповідних підрозділів; ведення діловодства - листи, відповіді, запити і тп.; ведення контрольно-реєстраційної та інформаційної картотеки). Прийом і передача повідомлень по каналах зв'язку (факс, e-mail); створення «телефонного іміджу» компанії і керівника, звільнення керівника від непотрібних відвідувачів і дзвінків, самостійне прийняття рішень по переадресації дзвінків. Організація і координація зустрічей керівника. Порядок в офісі. Організація колективу, зустріч гостей, вибір подарунків та баг. ін.

Ведучий інженер групи

з 03.2011 по 08.2011 (5 місяців)
Служба организації руху КП "Київпастранс", Київ (Комунальний транспорт столиці)

Контроль організаційних робіт з безпеки руху і виконання заходів, спрямованих на попередження ДТП. Здійснення контролю виконання працівників ДЕПО (служби руху) КП "Київпастранс". Складання розкладів електро-транспорту, щомісячного і квартального звіту, робота з програмою руху транспорту. Відповіді на скарги пасажирів в електронному вигляді і багато іншого.

Ведучий інженер

з 04.2006 по 03.2011 (4 роки 11 місяців)
Виконуючий Орган КГРА, КП "Київпастранс", Київ (Комунальний транспорт)

Обслуговування мешканців столиці міським транспортом. Складання розкладів для електро-транспорту, координація і планування руху, листування з головним органом КГРА в електронному та письмовому вигляді. Складання розкладів електро-транспорту, щомісячного і квартального звіту, планування руху транспорту, складання картограм, ведення обліку, робота з програмою руху транспорту. Відповіді на скарги пасажирів в електронному вигляді.

Інженер 1-ї категорії

з 12.2005 по 04.2006 (4 місяці)
Служба організації руху КП "Київпастранс", Київ (Транспорт, логістика)

Перевірка роботи комунального транспорту столиці, контроль пасажироперевезень, складання картограм та інше.

Науковий продавець-консультант

з 06.2002 по 10.2002 (4 місяці)
магазин "Фермер", Суми (Система захисту рослин та продаж сг техніки)

Продаж кімнатних рослин, засобів захисту рослин (пестициди), мінеральних та органічних добрив, насіння, с \ г інвентарю. Консультування клієнтів і т.д.

Освіта

Сумський Національний Аграрний Університет

Агрономічний, відділ. "Захист рослин", Суми
Вища, з 1999 по 2004 (4 роки 9 місяців)

Ландшафтне проектування, дизайн, нові технології по вирощуванню с\г рослин, захист рослин від шкідників, хвороб, використання засобів захисту (хімічної та біологічної) за призначенням, облік чисельності шкідників і хвороб в комірних умовах, а також в умовах відкритого і закритого грунту. Мікробіологія і переробка продуктів харчування.
Маю диплом спеціаліста вченого агронома по захисту рослин (5,0 балів - червоний).

Додаткова освіта та сертифікати

Курси англійської мови

2002, 8 месяців

Курси ландшафтного проектування та дизайну

2003, 12 місяців

Курси швидкого вивчення англійської мови

2009, 6 місяців

Курси "Гель-лак для самоучок"

2018, 3 місяців

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач ПК MS Office Користувач Internet MS PowerPoint Internet Explorer Робота з оргтехнікою 1С:Бухгалтерія Робота зі сканером Робота з факсом Робота з принтером Продаж B2B Prom.ua Ведення блогу Вміння презентувати себе, ідею і бути цікавим співрозмовником. Ведення ділової переписки з керівництвом Вміння працювати з "закритими" дзв., переходити на мову співрозм Вміння вирощувати орхідеї та інші квіти Вміння працювати в теплицях Вміння обліковувати та знаходити своєчасно помилки в роботі Робота в 1С-бухгалтерії Створення власного інтернет-магазину

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Російська — вільно
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

ПРОХАННЯ до роботадавців! Не дивлячись на дуже складний період в Україні, я дуже хочу знайти цікаву роботу, на якій можна буде розвиватись та за допомогою якої допомогати волонтерам і бійцям ЗСУ.
ВЕЛИКЕ прохання не телефонувати мені з компаній типу Tiens Group (ТяньШи), Power Trend та інших, які займаються вимаганням грошей та пов'язанних з фінансовою пірамідою. Мені це не цікаво! А також, час витрачений на дорогу, має становити не більше 1 години (ВАЖЛИВО!). Проживаю у Дніпровському районі. Готова до відряджень. Дзвонити можна щодня до 19-00.
Моя мета та побажання - працювати в гарній компанії з дружнім колективом, з кар'єрним зростанням, зі стабільною заробітною платою (ставка від 15000 грн + бонуси, %) без затримок та графіком роботи з 9-00 до 18-00, 5 днів на тиждень, з додатковими тренінгами та курсами для підвищення кваліфікації, офіційне працевлаштування (запис у трудовій книжці), сучасні умови роботи, оплата лікарняних (на всяк випадок), відпусток згідно з КЗпП та близькість додому (не більше 1 год.).
Я дуже комунікабельна, пунктуальна, ввічлива, чуйна, уважна, чесна, виконавча, організована, багатогранна особистість, завжди знаходжу пряму мову з людьми. Вмію досягати поставлених цілей і орієнтуватися в непередбачених ситуаціях, організовувати себе і оточуючих, знаходжу швидке рішення поставлених завдань, акуратна, з гарним почуттям гумору. У вільний час пишу вірші і займаюся танцями! Дуже люблю спорт - карате PRO, йога. Люблю активний відпочинок (гори, велосипед, плавання, лижі). Вирощую кімнатні вічнозелені рослини та колекціоную рідкісні види орхідей!

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: