Наталія

Аналитик, менеджер по продажам, 8 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
30 років
Місто:
Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Освіта: 2012-2016 рр. – фізико-математичний факультет, спеціальність «статистика» (спеціалізація – технічний фахівець у сфері математики та статистики) Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка, 2016-2018 – магістратура при Центральноукраїнському державному педагогічному університеті імені Володимира Винниченка (отримую диплом магістра 30.06.2018р.).
Досвід: 2016-2018рр. – викладач економіко-математичних дисциплін у Центральноукраїнському інституті МАУП, 2017р. – репетиторство з математичних дисциплін, є досвід роботи у сфері продаж та у сфері кредитування (орг. Швидко Гроші, кред.спілка «КредитСоюЗ»).
Особисті якості: характер спокійний та урівноважений, відповідальна, комунікабельна, акуратна, вмію аналізувати та логічно мислити, маю здібність до швидкого навчання. Шкідливих звичок не маю.
Додаткова інформація: Практичний досвід роботи з комп’ютером (Microsoft Word, Excel, Access, PawerPoint, SPSS, STATISTICA). Володію російською мовою, вивчаю англійську. Рідна мова – українська. Є співавтором книги «Вплив сонячної активності на Землю». Пишу наукові роботи під замовлення. Заручена. Хоббі: манікюр.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: