Резюме від 28 липня 2022 PRO

Артем

Руководитель, адвокат, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
50 років
Місто проживання:
Дніпро
Готовий працювати:
Дистанційно, Дніпро

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Председатель

з 11.2015 по 01.2018 (2 роки 2 місяці)
Дніпровська райдержадміністрація, Днепр (Менеджмент району, управління службами, здійснення виконавчої влади)

Керівник виконавчої влади району, контроль та координація роботи служб та підприємств району.

Освіта

Дніпропетровський державний університет

Правознавство, юрист, Днепр
Вища, з 1994 по 1999 (4 роки 9 місяців)

Юридичний факультет

Додаткова освіта та сертифікати

Магістр права

2005 12 месяцев

Додаткова інформація

ФІСУНОВ Артьом Леонідович, народився 27 грудня 1973 року в м. Дніпропетровську, громадянин України.
З 1981 до 1991 року навчався у загальноосвітній середній школі № 43 м. Дніпропетровськ, де здобув середню освіту.
З червня 1991 року розпочав трудову діяльність з посади кур’єра в Жовтневому районному народному суді м. Дніпропетровськ.
У грудні 1991 року звільнився з посади у зв’язку зі вступом до Дніпропетровського державного університету де був зарахований до числа слухачів.
У січні 1992 року відрахований з навчання у зв’язку з призивом до лав Збройних сил України.
З грудня 1993 року поновлений у складі слухачів Дніпропетровського державного університету та з вересня 1994 року зарахований студентом Дніпропетровського державного університету, який закінчив у 1999 році, отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Правознавство» та здобув кваліфікацію юриста.
З жовтня 1994 року до червня 1997 року працював юрисконсультом економіко-правової консалтингової фірми «Фактотум» м. Дніпропетровськ.
З жовтня 1997 року призначений стажистом на посаду помічника прокурора Ленінського району м. Дніпропетровськ Прокуратури Дніпропетровської області.
З грудня 1997 року призначений стажистом на посаду помічника прокурора Бабушкінського району м. Дніпропетровськ Прокуратури Дніпропетровської області.
З жовтня 1998 року працював на посаді помічника прокурора Бабушкінського району м. Дніпропетровська Прокуратури Дніпропетровської області.
З березня 2000 року помічник прокурора Жовтневого району м. Дніпропетровська Прокуратури Дніпропетровської області.
З липня 2000 року призначений на посаду прокурора відділу нагляду за додержанням законів органами внутрішніх справ, податкової міліції при проводженні оперативно-розшукової діяльності, дізнання та досудового слідства прокуратури області.
З липня 2000 року призначений на посаду прокурора відділу нагляду за розслідуванням кримінальних справ слідчими органами прокуратури Дніпропетровської області. У січні 2002 року звільнився з посади за власним бажанням.
З січня 2002 року по грудень 2003 року працював на посаді юрисконсульта в закритому акціонерному товаристві «Юнайтед Моторс», м. Дніпропетровськ. Звільнився з посади в зв’язку з призначенням на посаду судді.
З грудня 2003 року по листопад 2008 року працював суддею Ленінського районного суду м. Дніпропетровська, звідки звільнився за власним бажанням.
З липня 2006 року по липень 2007 року навчався в Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ, отримав ступінь вищої освіти магістра за спеціальністю «Правознавство» та здобув кваліфікація «Юрист».
З січня 2009 року по лютий 2015 року адвокат адвокатського об’єднання
«Дніпропетровська центрально-міська юридична консультація».
З лютого 2015 року по листопад 2015 року працював директором комунального підприємства «Моніторингова агенція архітектури та містобудування Дніпропетровської міської ради».
З листопада 2015 року за поданням голови Дніпропетровської обласної адміністрації, Указом Президента України призначений на посаду голови Дніпропетровської районної державної адміністрації Дніпропетровської області, звідки звільнився 12 січня 2018 року.
На цей час працюю адвокатом в Адвокатському об`єднанні "Дніпропетровська Центрально-міська юридочна консультація".


Мобільний телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: