Резюме від 18 квітня 2018

Петр

Преподаватель экологии

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
38 років
Місто проживання:
Мелітополь
Готовий працювати:
Дистанційно, Мелітополь

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

преподаватель

з 09.2008 по 06.2018 (9 років 9 місяців)
ТГАТУ, Мелитополь (Освіта, наука)

глава методического совета факультета

Освіта

ТГАТУ

Экология, Мелитополь
Вища, з 2003 по 2008 (4 роки 9 місяців)

Професійна діяльність випускника
Фахівці напряму 8.04010601 – «Екологія та охорона навколишнього середовища» освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» згідно «Державного класифікатору видів еко-номічної діяльності» (ДК 009-96 затвердженим на-казом Держстандарту України від 22.10.96 № 441) ви-конують професійні функції за наступними видами діяльності:
– Державне управління: державне керів-ництво реалізації екологічних програм; діяль-ність органів державного управління та еколо-гічного контролю.
– Збереження природного надбання: дія-льність природних заповідників, національних природних парків; діяльність ботанічних та зоологічних парків.
– Сільське господарство: агрохімічне об-слуговування господарств, захист рослин від хвороб, шкідників;
– Дослідження та розробки в галузі при-родничих та технічних наук. Діяльність спе-ціалізованих підрозділів заводів та підпри-ємств з охорони навколишнього середовища та безпеки праці; діяльність спеціалізованих організацій пов’язаних з покращенням стану довкілля (очисні споруди, водні господарства, підприємства з озеленення та ін.)
– Риболовство та діяльність риборозплі-дників і рибних ферм: обстеження стану во-доймищ і риби; стимулювання розведення ри-би і підвищення продуктивності водоймищ.

Знання і навички

MS Excel MS Word MS PowerPoint Statistica

Додаткова інформація

кандидат биологических наук, доцент

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: