Резюме від 17 лютого 2021 PRO

Ирина

Директор магазина, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
50 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Директор магазину

з 11.2018 по 01.2021 (2 роки 2 місяці)
магазин "Кубик", Київ (магазин головоломок та ігр для дітей)

Організація ефективної роботи, управління персоналом (навчання, мотивація, контроль), багато часу проводила в торговому залі.
Забезпечення високого рівня обслуговування покупців і зростання економічних показників, взаємодія з контролюючими органами;
Прийом товару, проведення інвентаризацій;
Звітність для головного офісу Компанії і аналіз результатів роботи.

Директор магазина дитячіх іграшок

з 09.2015 по 05.2018 (2 роки 8 місяців)
Будинок Іграшок, Київ (Роздрібна торгівля)

На посаді директора магазином дитячих товарів виконувала: адміністративне та операційне управління магазином. Виконання ключових показників ефективності магазину. Забеспечення відповідності магазину загальнокорпоративним стандартам. Організація роботи, підбір персоналу,створення та управління командою, контроль роботи працівників. Планування, контроль та аналіз продаж, аналіз товарного запасу та заказ необхідного товару. Пошук постачальників , спілкування з постачальниками, контроль якості виконання замовлення. Спілкування з контролюючими органами, отримання всіх дозволів та ліцензій. Ведення товарного обліку. Складання звітності. Ведення первинної документації та складського обліку. Проведення інвентаризацій її виведення та аналіз. Здійснення переліку грошей,передача товарної виручки інкасаторам. Організація та контроль касової дисципліни. Складала звіти для подання в податкову інспекцію та інші організації та свого керівництва . Ефективно використовую таблиці Exсel, знаю та вільно працюю з програмою1С,GMS, Агент, Word.

На посаді завідуючої магазином «Космо».
В мої обов`язки входило:
Управляння торгово-технологічного процесу в магазині, забезпечення роздрібного товарообороту, створення умов для ведення роздрібної торгівлі, стимулювання попиту на послуги, забезпечення зниження торговельних витрат, організація праці у магазині. Беру участь у розробці проектів планів товарообороту. Розроблюю і впроваджую заходи щодо ведення торгівлі, підвищення якості торговельного обслуговування, також розробляю пропозиції та беру участь у впровадженні прогресивних форм торгівлі та методів продажу товарів. Розробляю місячні графіки виходів персоналу магазину на роботу з урахуванням забезпечення найбільшої чисельності працівників у години інтенсивних потоків покупців. Сприяю встановленню ефективних виробничих взаємовідносин зв`язків між працівниками. Беру участь у проведенні інвентаризації. Організовую роботу працівників магазину для її проведення. Аналізую стан виконання планів, організації робіт, виконавської майстерності працівників, задоволення вимог замовників та технологічні, ринкові, фінансові досягнення чи прорахунки.
На посаді завідуюча групи овочів та фруктів виконую:
Формування заказів на поставку товару, згідно встановленого графіку. Підтримання необхідного об єму складських запасів. Аналіз продажу товарів. Здійснення прийому товару по кількості та якості. Переоцінка товару, забезпечення своєчасної заміни цінників. Забезпечення повної викладки товару згідно з планограмми та правилами викладки. Здійснення підготовки к переліку ТМЦ, участь в переліку товара в складі інвентаризаційної комісії. Контроль графіка поставки товару від поставщиків, з складів. Здійснення прийомки товару. Забезпечення виконання умов зберігання, забезпечення передпродажної підготовки товару.

Завідуюча магазином «Космо»

з 05.2014 по 08.2015 (1 рік 3 місяці)
ТОВ Суматра-ЛТД ,, Чернигов (непродовольчі товари)

Завідуюча групи, гипермаркет

з 04.2012 по 05.2014 (2 роки 1 місяць)
2012р. - 2014р. ТОВ «Еко»,, Чернигов (Роздрібна торгівля)

Завідуюча магазином дитячого товару

з 06.2010 по 09.2011 (1 рік 3 місяці)
2009р. – 2012 р. ЧПТП «Джи-Ен-Ел», завідуюча магазином дитячого товару, Чернигов (дитячі товари)

Освіта

- Полтавський університет споживчої кооперації України

« Облік і аудит» , спеціаліст з обліку і аудиту., Чернигов
Вища, з 2004 по 2008 (3 роки 9 місяців)

Додаткова інформація

Особисті якості: Цілеспрямована, відповідальна, дипломатична, комунікабельна, енергійна, наполеглива і старанна в роботі, ніколи не зупиняюся на досягнутому, здатна і маю бажання навчатися новому, знаходити творчий підхід до будь якої справи.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: