Резюме від 12 травня 2018

Роман

Керівник підприємства, 40 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
54 роки
Місто:
Калуш

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Резюме
Бумбу Роман Федорович
Дата народження: 24 жовтня 1969 року (48 років);
Мешкаю: Україна, Івано-Франківська область, м.Калуш.
Одружений.
Освіта: Вчився з 1984 по 1988г. у Калушском хіміко-технологічному технікумі, отримав освіту - технік-механік по устаткуванню хімічних і нефтегазопереробних заводів. У 2005 році закінчив Тернопільську академію народного господарства, отримав повну вищу освіту за фахом "Менеджер зовнішньоекономічної діяльності", - (менеджер економіст);
Робота: 1988г. працював слюсарем-ремонтником по ремонту апаратурного устаткування цеху по виробництву отрутохімікату «Полікарбацину», заводу хімічних засобів захисту рослин ВАТ "Оріана", колишнє в/о "Хлорвініл".
1988-1990р. - служба в лавах збройних сил.
1990-1994р. - працював майстром-механіком, старшим майстром-механіком цеху по виробництву вінілових шпалер ВАТ "Оріана".
1994-2000р. - працював заступником головного інженера по охороні праці, заводу побутової хімії і товарів народного вжитку ВАТ "Оріана".
2000-2002р - працював головним фахівцем відділу охорони праці ЗАТ "ЛУКОР", ВАТ "ЛУКОЙЛ";
2002-2012р. - працював начальником відділу охорони довкілля ЗАТ "ЛУКОР" потім ТОВ "КАРПАТНАФТОХІМ".;
2012 по березень 2018г. працював заступником головного інженера по промисловій безпеці, охороні праці і екології ТОВ "КАРПАТНАФТОХІМ", ВАТ "ЛУКОЙЛ".
Протягом 5 місяців виконував обов'язки головного інженера підприємства.
Додаткова інформація: Є досвід роботи з інспектуючими, контролюючими органами і прокуратурою. Маю водійське посвідчення категорії А; Б; С, стаж водіння - 30 років. Вільно володію персональним комп'ютером - як користувач;
Вільно володію українською і російською мовою;
Особисті якості: Аналітичний склад розуму, принциповість, працездатність, здатність до прогнозування, наполегливість, чесність, організувати і контролювати роботу в колективах, акуратність у веденні документації. Брав безпосередню участь в здачі виробничих об'єктів в експлуатацію, в перевірках інспектуючих органів (пожежний нагляд, Держпраці, екологічна інспекція, санітарно-епідеміологічний нагляд), в атестації (акредитації) санітарно-екологічної лабораторії, в аудитах з питань відповідності систем управління охороною праці і екології ISO 14001; OHSAS 18001. У підпорядкуванні знаходився відділ промислової безпеки і охорони праці, відділ охорони довкілля, штаб цивільної оборони і ЧС, санітарно-екологічна лабораторія (48 чол.), і газорятувальна служба. Курував діяльність відомчої пожежної частини. Впроваджував системи оптимізації робочого простору «5S», та систему «Культури безпеки праці».

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: