Резюме від 12 жовтня 2018 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/4771802

Адвокат

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Адвокат

з 01.2012 по нині (12 років 4 місяці)
Адвокат

глибокі теоретичні знання цивільного, господарського, податкового, корпоративного, адміністративного, земельного, кримінального, трудового, виконавчого законодавства і вміння застосовувати його на практиці. Успішний досвід участі в різних судових інстанціях, представництва інтересів клієнтів на підприємствах, організаціях, установах, різних форм власності.Здобув необхідний досвід у підготовці різних юридичних та процесуальних документів(позовні заяви, відзиви, апеляційні та касаційні скарги, договори, заяви, скарги та інші).

Помічник прокурора

з 07.2009 по 11.2011 (2 роки 4 місяці)
Київська прокуратура з нагляду за додержанням законів при виконанні судових рішень у кримінальних справах Київської області, Київ (державні установи)

Практичний досвід в кримінальному процесі на стороні обвинувачення, взаємодії з контролюючими та правоохоронними органами.

Освіта

Національний юридичний універститет України імені Ярослава Мудрого

Правознавство, Харків
Вища, з 2004 по 2009 (4 роки 9 місяців)

диплом магістра за спеціальністю правознавство

Додаткова освіта та сертифікати

Рада адвокатів Київсько області/підвищення кваліфікації адвокатів

постійно

Знання і навички

Користувач ПК MS Word MS Excel ЛІГА:ЗАКОН Грамотна усна та письмова мова, високі аналітичні здібності,

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

Комунікабельність, самостійність, цілеспрямованість, порядність, врівноваженість, стресостійкість, ініціативність, організованість, відповідальність, уважність.Готовий до відряджень і ненормованому робочому графіку. Знання мов: українська, російська, англійська (intermediate).

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: