Резюме від 9 червня 2024 PRO

Елла

Інженер-технолог з виробництва комбікормів, керівник заводу, внутрішній аудитор, менеджер з якості

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
55 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керівник відділу забезпечення якості

з 08.2023 по 05.2024 (9 місяців)
ТОВ "МегаКорм", Зміїв (Сільське господарство, агробізнес)

Внутрішній аудитор комбікормово-преміксного виробництва, контроль усіх підрозділів по виконанню робочих інструкцій, по своєчасному виконанню заходів по безпечності та гігієні кормів. Участь у розробці робочих інструкцій, погодження та актуалізація СРМ, ППУ та СТП. Організація та проведення заходів для забезпечення якості продукції. Проведення навчання робітників принципам НАССР, контроль виконання наказів, розпоряджень та дотримання технологічного регламенту при виробництві готової продукції.

Инженер-технолог-розробник кормів та ласощів для декоративних гризунів та птахів

з 11.2018 по нині (5 років 7 місяців)
НВП ТОВ Сузір'я, Харків (Сільське господарство, агробізнес)

Розроблені нові ТОП зерносуміші та ТОП ласощі для декоративних гризунів та екзотичних птахів, нові линійки продуктів. Оновлена рецептура старих зерносумішей. Приймала участь у розробці заходів по вдосконаленню виробничих процесів, згідно стандартів ISO 22000, член групи внутрішнього аудиту компанії. Розроблені технологічні інструкції на усі технологічні процеси по виготовленню різних видів продукції. Вдосконалила знання по насінню, квітам та корінням. Знаю правила зберігання, вимоги з якості, способи обробки, очищення та інше. Технологію виготовлення якісних сумішей. Знаю правила утримання та годування тварин та птахів. Розрахунок рецептур на програмах HYBRIMIN та Корм Оптима

Директор комбікормового заводу, Головний технолог

з 01.2018 по 02.2018 (1 місяць)
Dob Tak, Tisadob , Венгрия (Вирощування бройлера на своїх майданчиках (пташниках).)

Організація роботи комбікормового заводу, своєчасне забезпечення пташників кормом. Розробка штатного розпису, написання посадових інструкцій за дільницями та спеціальностями, роз'яснення посадових обов'язків. Організація робіт з коригування роботи ваго-дозуючого обладнання. Проведення тендерів по заводам з виготовлення преміксів та пошук постачальників сировини. Організація лабораторії. Розробка та впровадження системи контролю якості вхідної сировини, зберігання сировини та техпроцесів виготовлення комбікормів. Було дуже цікаво працювати, але незнання угорської мови та відсутність перекладача не дали можливості працювати плідно.

Головний технолог (два діючих завода та будівництво третього в Черкаській області)

з 11.2015 по 12.2017 (2 роки 1 місяць)
ГК "АгроВет Атлантик" (AVA GROUP)., Київ (Виробництво комбікормів, преміксів та БВМД для всіх видів тварин та птахів.)

Забезпечення випуску продукції високої якості за рахунок удосконалення технологічних процесів. Контроль виконання технологічного регламенту на всіх етапах виробництва. Розробка технологічних інструкцій для комбікормових заводів. Реконструкція заводів для збільшення продуктивності технологічних ліній та покращення якості продукції. Проведення навчальних занять. Контроль будівництва та монтажу обладнання на новому заводі, підбір обладнання та узгодження технологічних схем. Розробка заходів для запобігання рекламацій. Разом з департаментом якості розробили схеми техно-хімічного контролю виробництва.

Інженер-технолог

з 02.2014 по 10.2015 (1 рік 8 місяців)
Чугуївський КХП, Чугуїв (Виробництво борошна, круп та комбікормів.)

Контроль виробництва, розрахунок рецептури для всіх видів тварин та птиці, замовлення сировини, пошук постачальників сировини. Було проведено модернізацію устаткування, яка дозволила випускати якісну конкурентоспроможну продукцію. Збиткове виробництво стало прибутковим. Усунено недостачі сировини та готової продукції.

Інженер-технолог

з 08.1990 по 09.2013 (23 роки 1 місяць)
ДП Новопокровский КХП, Новопокровка (Виробництво комбікормів, преміксів та БМВД для всіх видів тварин та птиці.)

Обов'язки:
-планування роботи заводу щодня, виходячи із заявок відділу постачання; видача змінних завдань із зазначенням переліку найменувань рецептів, кількості тонн, місця складування, способів підготовки сировини та параметрів грануляції кожного рецепту;
-контроль ефективності роботи обладнання та змін;
-контроль витрати пари та сировини; норми виходу продукції;
-періодичний контроль роботи технологічних ліній та процесів;
-контроль якості продукції, що випускається;
-навчання персоналу на робочому місці;
-розрахунок технологічних карт на кожен рецепт; розрахунок рецептів комбікормів для всіх видів тварин за допомогою програми "Корм Оптіма";
-Розрахунок заявок на видачу компонентів рецептів зі складу;
-контроль роботи вагових дозаторів; періодичний контроль введення компонентів;
-складання графіків мехочистки обладнання та знепилювання заводу;
-спільно з ПТЛ розробка заходів щодо диз. обробки та газації приміщень та обладнання;
-проведення аудиту підрозділів комбінату;
- контроль санітарного стану заводу;
-відділу сировини подання заявок на закупівлю компонентів для виготовлення кормів.
Після проходження тренінгу входила до складу групи внутрішнього аудиту комбінату та здійснювала контроль роботи підрозділів комбінату, розробила інструкції СМК ISO 9001-2009 для всіх виробничих процесів заводу та посадові інструкції для всіх працівників заводу.

Освіта

Одеська академия харчових технологій

Зберігання та технологія переробки зерна; спеціалізація: технологія комбікормів, Одеса
Вища, з 1985 по 1990 (5 років)

Займалася науковою роботою під час навчання у ВНЗ.

Додаткова освіта та сертифікати

Семінар:"Внутрішній аудит систем керування якістю за стандартами ДСТУ ISO 9001-2009,ISO 19011:2002

23-24.02.2012 рік

"Внутрішній аудит систем управління якістю за стандартами ДСТУ ISO 9001:2009, ДСТУ ISO 19011:2003"

24-25.05.2012 рік

"Загальні вимоги стандарту ISO 22000: 2018. Особливості проведення внутрішнього аудиту згідно з вимогами стандарту ISO 19011:201

15-16 листопада 2018 р.

"Загальні вимоги стандарту ISO 22000: 2018. Особливості проведення внутрішнього аудиту згідно з вимогами стандарту ISO 19011:201

19-30 листопада 2021 р.

Знання і навички

MS Excel Користувач ПК Бітрікс24 Забезпечення виготовлення продукції високої якостї. Доскональне знання "Правил організації та ведення технологічних Вміння розставляти пріоритети. Вміння працювати в команді. Орган Здатність конвертації знань, умінь та навичок у практику. Постійний саморозвиток.

Знання мов

  • Російська — вільно
  • Українська — вільно
  • Англійська — початковий

Додаткова інформація

Cтворюю дружню обстановку в колективі, волію працювати в згуртованій команді. Цілеспрямована, обов'язкова, завжди доводжу справу до кінця, оптиміст по життю, активна життєва позиція. Прагну йти в ногу з часом - впровадження нових технологій, постійне вдосконалення. Приймаю участь у конференціях та виставках, для пошуку нових ідей та нових технологій. Працюючи на підприємстві, використовуючи свої знання та досвід, сприяю підвищенню виробничих показників компанії. Люблю подорожі, екскурсії, активний відпочинок.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: