Резюме від 13 червня 2018

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/4785296

Менеджер по продажам, 10 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Дніпро

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Знання і навички

Користувач ПК

Додаткова інформація

Резюме
Корольов Денис Анатолійович 1984 року народження

Контактна інформація: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Мета: отримання посади менеджер по продажам, технік телекомунікацій, водій експедитор, водій.

Досвід роботи:
З 04.12.2006 працював у ПП “МОБІЛОЧКА” на посаді спеціаліста з продажу, з 01.02.2006 виконував обов'язки керуючого магазину. Звільнився 14.06.2007 за власним бажанням.

З 19.09.2007 працював у ТОВ “Ніка Дніпро” на посаді водія експедитора. Доставляв без затримок і пошкоджень товари по місту і області (від офісу до адреси клієнта).Об'їжджав пробки без втрати часу, завдяки чому ніколи не отримував нарікань від клієнтів. Звільнився 01.04.2008 за власним бажанням.

З 2008 працював у компанії ТОП комірник-збірник. Комплектував товар за заявками клієнта, упаковував, відвантажував товар. Проводив інвентаризацію.

З 2009 працював у GTS (глобальні телекомунікаційні системи) бригадиром. Переведено у ПАТ “ДАТАГРУП” з 01.11.2011 на посаду водія адміністративно-господарчої групи. З 01.09.2016 переведено на посаду техніка відділу регіональних груп експлуатації. Виїжджав на об'єкт зв'язку для локалізації причини аварії. Заміняв вийшовши з ладу обладнання. Тестував канали передачі даних. Відрядження по Дніпропетровській, Кіровоградській, Полтавській областях. Звільнився 16.04.2018 за власним бажанням.

Освіта:
Диплом молодшого спеціаліста, закінчив у 2010 ДВНЗ “Дніпропетровський політехнічний коледж” за спеціальністю “Організація виробництва” і здобув кваліфікацію організатор виробництва.

Професійні навички:
- досвід роботи на автомобілях різного класу - 16 років;
- відмінне знання міста та області (Дніпропетровська, Кіровоградська);
- права категорії А,В, С, D,E;
- знання технічного пристрою автомобіля;
- вміння ввічливо спілкуватися з клієнтами;
- навички оформлення шляхових листів і транспортної документації (ТТН, рахунки-фактури);
- акуратний стиль водіння.


Інше: Одружений, маю доньку. Водійські прав категорії А,В,С,D,E. Мешкаю та проживаю в м. Дніпро.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: