Резюме від 15 квітня 2024

Руслана

Деловод, 14 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
33 роки
Місто проживання:
Ромни
Готовий працювати:
Київ, Ромни, Суми

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Знання і навички

Пользователь ПК MS Word Цілеспрямованість Грамотна усна та письмова мова MS PowerPoint Google Meet Користувач Internet Доброзичливість MS Excel MS Office Цифрова грамотність Google Клас Адаптивність Висока працездатність Користувач ОС Windows Неконфліктність Продуктивність Водійські права кат. B

Додаткова інформація

Сайт поиска работы №1 в Украине

Жадан Руслана
Учитель истории та права, от 10000 грн/мес., полная занятость

Дата рождения: 8 февраля 1991 (27 лет)
Готов к переезду в пределах городов Сумы или Харьков
Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Эл. почта: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Дополнительная информация

Резюме

Мета: влаштуватися на роботу діловодом чи секретарем.

Освіта. У 2008 р. закінчила Роменську загальноосвітню школу № 11 І-ІІІ ступенів. У 2012 р. здобула неповну вищу освіту з ОКР «Бакалавр» за спеціальністю «Вчитель історії та українознавства» у Сумському державному педагогічному університеті ім. А.С. Макаренка. Під час навчання в університеті була замісником старости групи. З 2012 по 2013 рр. здобула повну вищу освіту з ОКР «Магістр» за спеціальністю «Викладач історії» і отримала червоний диплом з відзнакою.

Досвід роботи.
В період квітня 2017-квітня 2018 працювала в Сумах інструктором ігрової зони, вихователем логопедичної групи дитячого садка, офіс-менеджером меблевої фірми.

Досягнення. 29 березня 2013 р. брала участь у ІІ Всеукраїнській науково-практичній конференції «Актуальні питання методики викладання суспільних та гуманітарних дисциплін в умовах розбудови сучасної школи». Результатом конференції стало видання статті «Аналіз теорії та практики методики використання засобів умовно-графічної наочності у викладанні історії» у науково-педагогічному журналі «Теорія та методика навчання суспільних дисциплін».
Закінчила Сум ДПУ ім. А.С. Макаренка з червоним дипломом, маю свідоцтво оператора комп’ютерного набору. 12-13 жовтня 2010 року приймала участь у Х Всеслов’янському з’їзді у м. Київ як представник молоді України.

Особисті якості. Характер спокійний, урівноважений, але свої погляди відстоюю активно та аргументовано; доброзичлива, переконлива, щира, самостійна, пунктуальна, вмію аналізувати та логічно мислити, не упереджена. Емоційно стійка та надійна, толерантна людина. Швидко пристосовуюся до змін і постійно працюю над покращенням своїх знань та вмінь. Креативна та порядна. Шкідливих звичок не маю. Дисциплінована та пунктуальна. Вважаю досвід та знання головними цінностями, тому зацікавлена в додатковій освіті.

Навички. Досвідчений користувач: MS Office (Word, Exсel, Access, Power Point), навички роботи з Internet (MS Explorer, Mozilla Firefox, Opera) і E-mail (Outlook Express), графічними редакторами (PhotoShop CS2), відеопрограмами (Movie maker, Picrolla).

Інтереси та захоплення. Художня та науково-публіцистична література, історичні відомості, домашні тварини, спорт, мистецтво. Люблю подорожувати та відкривати нове, бути корисною суспільству.

Додаткові відомості. Вивчаю англійську мову, в ідеалі володію українською та російською мовами. Маю диплом оператора комп’ютерного набору по ОКР «Спеціаліст». Пишу віршовані та прозові твори.
Резюме размещено по адресу: www.work.ua/resumes/3937524

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: