Резюме від 4 серпня 2020

Екатерина

Менеджер по закупкам, делопроизводитель, 10 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
40 років
Місто:
Миколаїв

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Менеджер з адміністративної діяльності

з 09.2019 по 04.2020 (7 місяців)
ТОВ "ГРЕЙН-ТРАНСШИПМЕНТ", Николаев (Грузові перевезення водним транспортом)

Здійснення закупівельної діяльності для забезпечення життєдіяльності флоту та офісу, робота с договорами (підготовка, оформлення, затвердження), оформлення та організація відряджень, приймання та обробка вхідної кореспонденції.

Менеджер із закупівель

з 05.2019 по нині (5 років)
ТОВ "Фронта", Миколаїв (Постачання електрообладнання, а також постачання змінно-запасних частин до портальних кранів)

Здійснення своєчасних поставок товарно-матеріальних цінностей від постачальніків. Координація процесу доставки товарно-матеріальних цінностей від постачальників, забезпечення своєчасної їх поставки. Оформлення документів, ведення звітної діяльності.

Інженер з договірної роботи кошторисно-горовірного відділу

з 02.2019 по 04.2019 (2 місяці)
ТОВ "СЗ "Океан", Миколаїв (Миколаївська обл.) (Будування суден і плавучих конструкцій)

Обов'язки: забезпечувати підготовку, оформлення, затвердження, подачу і супровід необхідної договірної документації.
Здійснювати перевірку одержаної документації і готувати висновки про її відповідність, комплексність та якість.
Вести облік виконаних і оплачених робіт.

Фахівець з матеріально-технічного забезпечення комерційної служби

з 09.2018 по 02.2019 (5 місяців)
КП "ЕЛУ автодоріг", Миколаїв (Миколаївська обл.) (Ремонт та утримання автомобільних дорог, прибирання та благоустрій теріторіїї)

Своєчасно, якісно, ​​ефективно і раціонально здійснювала роботу з організації та забезпечення підприємства всіма необхідними для його виробничої діяльності матеріальними ресурсами: сировиною, матеріалами, паливом, комплектуючими виробами, інструментом, запасними частинами, спецодягом та іншими матеріальними ресурсами при оптимальному та раціональному використанню фінансових ресурсів.
Готувала проекти договорів з постачальниками, матеріали за претензіями до постачальників за умови порушення ними договірних зобов'язань, узгоджувала з постачальниками зміни умов договорів.
Здійснювала контроль за виконанням постачальниками договірних зобов'язань, кількістю та якістю матеріалів, які надходять, за правильністю пред'явлення до акцепту рахунків та інших розрахункових документів постачальників і своєчасною передачею цих документів для оплати.

Секретарь начальника управления материально-технического управления

з 06.2016 по 09.2018 (2 роки 3 місяці)
ГПНПКГ "Зоря"-"Машпроект", Николаев (Николаевская обл.) (Турбостроение)

Ведение делопроизводства,выполнение различных операций с применением компьютерной техники, предназначенной для сбора, обработки и представления информации. Принятие поступающей на рассмотрение руководителя корреспонденции, передача ее в соответствии с принятым решением в структурные подразделения или конкретным исполнителям для использования в процессе работы. Организация проведения телефонных переговоров руководителя, запись в его отсутствие полученной информации и доведение до его сведения ее содержания, передача и прием информации телефонограмм, своевременное доведение до его сведения информации, полученной по каналам связи. Организация приема посетителей. Формирование дел в соответствии с правилами делопроизводства, обеспечение их сохранности и в установленные сроки сдача документов в архив.

Оператор ЭВМ

з 04.2009 по 06.2016 (7 років 2 місяці)
ГП НПКГ "Заря"-"Машпроект", Николаев (Николаевская обл.) (Турбостроение)

Работа в отделе закупок завода ГП НПКГ "Зоря"-"Машпроект". Формирование бюджета закупок, выполнение проработки бюджета постоянных затрат. Осуществление работы по выбору и оценке поставщиков. Оформление договоров, обеспечение поставок согласно заключенным договорам. Оформление документации для предоставления в отдел тендерных процедур. Осуществление переписки с предприятиями-поставщиками, фирмами по вопросу своевременной поставки. Оформление предварительных таможенных документов при отправке груза автомобильным транспортом. Оформление приходных ордеров. Решение оперативных вопросов в структурных подразделениях.

Старший кладовщик крупно-габаритной оснастки

з 09.2006 по 03.2009 (2 роки 6 місяців)
ГП НПКГ "Заря"-"Машпроект", Николаев (Николаевская обл.) (Турбостроение)

Освіта

Национальный университет кораблестроения имени адмирала Макарова

"Прикладная механика", специализация "Технологии машиностроения", Николаев (Николаевская обл.)
Вища, з 2016 по 2018 (1 рік 5 місяців)

Приобрела знания про типовые технологии изготовления деталей машин, методы разработки типовых механообрабатывающих и сборочных технологических процессов; знания про показатели и основные факторы управления качеством, методы контроля и тестирования деталей в ходе подготовки выпуска новой продукции; знания про методы и правила эксплуатации и обслуживания станков, инструментов и приспособлений для типовых технологий.

Николаевский государственный университет имени В.О. Сухомлинского

"Психология", специальность - "Психолог", Николаев (Николаевская обл.)
Вища, з 2002 по 2008 (5 років 10 місяців)

За время обучения приобрела квалификацию психолога

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office Пользователь ПК MS Outlook Работа с оргтехникой

Додаткова інформація

Уверенный пользователь ПК (Microsoft Office Word, Excel, Outlook), оргтехники. Умение ведения делопроизводства. Ответственность, высокие коммуникативные способности, пунктуальность, готовность к обучению.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: