Резюме від 23 червня 2018

Олена

Редактор-журналіст

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
27 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

РЕЗЮМЕ

1. Нужна Олена Василівна, 1996 року народження (21 рік), контактний телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
2. Мета створення резюме – зайняття вакантної посади редактора.
3. Здобула повну вищу освіту в НПУ імені М. П. Драгоманова (Інститут української філології та літературної творчості імені Андрія Малишка, спеціальність – літературне редагування). Терміни навчання: 01.08.2013р. – 31.08.2017р.(отримала ступінь бакалавра). З 01.08.17р. навчаюся на заочній формі в Інституті української філології та літературної творчості імені Андрія Малишка в НПУ імені М. П. Драгоманова. Орієнтовна дата закінчення навчання – 30.12.2018р.
Повну середню освіту отримала в Ісковецькій ЗОШ 1-3 ступенів, с. Ісківці, Лохвицького р-ну, Полтавської обл.
4. Досвід роботи: з 27.03.2017р. працюю старшим редактором музичних та розважальних програм в ПАТ «НСТУ» на 0,5 ставки (фактично працюю понаднормово). Виконую такі посадові обов’язки: -написання сценаріїв циклових телевізійних програм «Фольк-music» та «Фольк- music. Діти»;- написання тематичних сценаріїв (до свят);- написання сценаріїв візитівок (сюжетів про населені пункти, у яких побувала наша творча команда); - робота на монтажі; - робота на зйомках музичних програм; - підготовка титрів до ефірів; - редагування поточної документації.
5. Додаткові навички: володіння ПК, робота з текстовими редакторами.
6. Вільно володію українською та російською мовами, рівень володіння англійською – B2.
7. Особисті якості: скрупульозна, активна, комунікабельна.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: