Резюме від 28 серпня 2018

Константин

Сотрудник для любой работы

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
41 рік
Місто:
Хмельницький

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

экономист финансово-экономического отдела

з 04.2011 по 08.2012 (1 рік 4 місяці)
ТОВ "Нейл", Хмельницкий (производство и реализация крепежной продукции (гвоздей))

взаимодействие с банковскими учереждениями

Освіта

Хмельницкий национальный университет

Инженерно-экономический, бухгалтерский учет и аудит, Хмельницкий
Вища, з 2000 по 2005 (4 роки 9 місяців)

Додаткова інформація

П.І.Б.: Процак Костянтин Васильович

Особиста інформація:
Дата народження: 23 серпня 1982 року;
Місце народження: м. Хмельницький, Україна;
Сімейний стан: не одружений;
Кримінальна та адміністративна відповідальність: не притягався;
Шкідливі звички: не маю.

Освіта: вища економічна (3 2000 по 2005 рр. навчався у Хмельницькому національному університеті, у 2004 році отримав диплом бакалавра (з відзнакою) за напрямком/спеціальністю: «Економіка та підприємництво», у 2005 році отримав диплом магістра (з відзнакою) за напрямком/спеціальністю: «Економіка та підприємництво/Облік та аудит»).

Досвід роботи:

1. з лютого 2006 по березень (включно) 2007 року обіймав посаду економіста у Хмельницькій міській поліклініці №1.
Посадові обов`язки: розробка кошторисів, розрахунок калькуляцій, складання тарифікаційних списків, поточний та узагальнюючий фінансово-економічний аналіз руху коштів на банківському рахунку, контроль та аналіз споживання енергоносіїв, оформлення договорів оренди, складання фінансово-статистичної звітності.
Причини звільнення: низькій рівень заробітної плати.

2. з квітня по листопад 2007 року обіймав посаду бухгалтера на ТОВ «Корвет» (торгівля канцтоварами).
Посадові обов`язки: контроль автопарку, облік матеріальних цінностей, пального, виставлення рахунків за оренду, аналіз списань товарів на власні потреби.
Причини звільнення: одноманітний характер роботи, низькій рівень заробітної плати.

3. з березня по липень (включно) 2008 року обіймав посаду менеджера з логістики на ТОВ «Екопласт» (виробництво та реалізація продукції з поліетилену).
Посадові обов`язки: організація автоперевезень, контроль доставок та відправок, ведення бази даних та внутрішнього документообігу в програмі «АБ Офіс» та “Excel”, організація логістичних процесів: склад, транспорт, замовлення.
Причини звільнення: не відповідність між умовами, на яких мене було прийнято на вищевказану посаду та фактично виконуваною роботою.

4. з жовтня 2008 року по серпень 2010 року (включно) обіймав посаду економіста на ТОВ «АМВ» (торгівля автохімією та автоаксесуарами).
Посадові обов`язки: поточний контроль ведення бази 1 С (адміністратор бази), планування та аналіз затрат по підрозділам, нарахування заробітної плати працівникам та ведення відомостей по зарплаті, ведення взаєморозрахунків із центральним філіалом, складання щомісячної фінансово-економічної звітності за результатами діяльності філіалу, контроль за проведенням інвентаризацій, поточна фінансово-економічна робота.
Причини звільнення: внаслідок погіршення фінансового становища на фірмі а також зміни фінансового керівництва центрального філіалу.

5. з квітня 2011 року по серпень 2012 року (включно) працював економістом з фінансової роботи на ТОВ «Нейл» (виробництво та реалізація метизів (цвяхів)).
Посадові обов`язки: підготовка платіжних документів на всі види платежів по зобов’язанням підприємства (в державний бюджет, банки та іншим кредиторам (по Україні та за кордон)) та контроль усіх витрат і надходжень коштів, складання та подання внутрішньої фінансової звітності до банківських установ, визначення розмірів надходжень і відрахувань коштів, кредитні взаємовідносини, складання касових планів і кредитних заявок.

6. з 2013 року (включно) періодично виїздив на заробітки за кордон.

Особисті якості: порядність, відповідальність, ретельність.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами