Резюме від 15 червня 2023 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/4820724

Інженер з охорони праці

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Хмельницький

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Інженер з охорони праці

з 10.2020 по нині (3 роки 6 місяців)
Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру

Вживав заходів щодо забезпечення структурних підрозділів локальними актами підприємства (правилами, нормами, інструкціями з охорони праці), наочними посібниками та навчальними матеріалами з охорони праці.
Брав участь в укладанні розділу «Охорона праці» в колективному договорі підприємства.
Брав участь у розробленні програм навчання з охорони праці працівників підприємства, зокрема керівників, проводив вступні iнструктажi з охорони праці з прийнятими на роботу працівниками, з працівниками, які прибули у відрядження, учнями i студентами під час проходження виробничого навчання або практики.
Організовував своєчасне навчання з охорони праці працівників підприємства, зокрема керівника, і бере участь у роботі комісії з перевірки знань та вимог нормативних документів з охорони праці.
Проводив роз’яснювальну роботу з працівниками підприємства щодо охорони праці з використанням інформаційних технологій, інформаційних стендів з охорони праці у структурних підрозділах підприємства тощо.
Брав участь у розгляді листів, заяв, скарг працівників підприємства, що стосуються умов та охорони праці, у підготовці пропозицій керівнику організації (керівникам підрозділів) щодо усунення виявлених недоліків.
За необхідності організовував проведення оперативних нарад з охорони праці у структурних підрозділах підприємства їх керівниками.
Контролював організацію зберігання, видання, прання, хімічного чищення, сушіння, знепилення, знежирення i ремонту спеціального одягу та взуття, слідкував за станом запобіжних пристосувань, захисних пристроїв та інших засобів індивідуального й колективного захисту.
Складав звітність з охорони праці за встановленими формами й у визначені терміни.

Інженер з охорони праці

з 01.2015 по 10.2020 (5 років 9 місяців)
ПАТ Укразалізниця, РФ Південно-Західна залізниця, ВП Старокосятнтинівська колійна машинна станція, Хмельницкий (Колійні та земляні роботи, виготовлення з/б виробів тощо.)

Ведення обліку та аналізу стану і причини виробничого травматизму, професійних захворювань і захворювань, обумовлених виробничими чинниками.
Вивчав умови праці на робочих місцях, допомагав структурним підрозділам організовувати та проводити вимірювання параметрів небезпечних і шкідливих виробничих чинників, оцінювати травмобезпеки устаткування, пристосувань.За результатами обстежень робочих місць подавав пропозиції щодо удосконалення конструкцій обгороджувальної техніки, запобіжних i блокувальних пристроїв та інших засобів захисту від впливу небезпечних i шкідливих виробничих факторів.
Спільно з представниками відповідних структурних підрозділів брав участь у проведенні перевірок, обстежень технічного стану будівель, споруд, устаткування, машин і механізмів, пристосувань, засобів колективного та індивідуального захисту працівників, стану санітарно-технічних пристроїв, роботи вентиляційних систем тощо на відповідність вимогам охорони праці.
Організовував роботу і здійснював методичне керівництво під час проведення атестації робочих місць й устаткування за умовами праці, сертифікації робіт з охорони праці на відповідність вимогам охорони праці та контролював їх проведення.
Брав участь у розробленні заходів (планів, програм тощо) щодо поліпшення умов і охорони праці, попередження виробничого травматизму, професійних захворювань та захворювань, обумовлених виробничими чинниками, надавав відповідну організаційно-методичну допомогу щодо виконання запланованих заходів.
Брав участь у роботі комісій з розслідування нещасних випадків, у розгляді питань про відшкодування роботодавцем шкоди заподіяної працівникам каліцтвом, професійним захворюванням або іншим пошкодженням здоров’я, пов’язаним із виконанням трудових обов’язків.
Брав участь у роботі комісій з приймання в експлуатацію закінчених будівництвом або реконструйованих об’єктів виробничого призначення, а також у роботі комісій з приймання з ремонту установок, агрегатів, верстатів та іншого устаткування та проведенні випробувань з дотримання вимог охорони праці.
Контролював та узгоджував проектну, конструкторську, технологічну та іншу документацію, що розроблюється на підприємстві в частині вимог охорони праці.
Надавав методичну допомогу керівникам структурних підрозділів у складанні списків професій і посад, відповідно до яких працівники повинні проходити обов’язкові попередні і періодичні медичні огляди, а також списків професій і посад, відповідно до яких на підставі законодавства надається компенсація за важку роботу і роботу із шкідливими або небезпечними умовами праці.
Надавав методичну допомогу керівникам підрозділів під час розроблення i перегляду інструкцій з охорони праці, стандартів підприємства, системи стандартів безпеки праці.

Освіта

Дніпровський національний університет залізничного транспорту ім. акад. В. Лазаряна

Організація перевезень та управління на залізничному транспорті, Дніпро
Вища, з 2019 по 2022 (3 роки)

Відкритий міжнародний університет розвитку людини "Україна"

Правознавство, Юрист, Хмельницкий
Незакінчена вища, з 2004 по 2007 (2 роки 8 місяців)

Хмельницький політехнічний коледж

Обслуговування компютерних та інтелектуальних систем та мереж, технік-електронщик, Хмельницкий
Незакінчена вища, з 2000 по 2004 (3 роки 8 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Дніпропетровський національний університет залізничного транспорту ім. акад. В. Лазаряна

2015, 18 днів

Знання і навички

MS Office Windows Водійські права кат. B Здатність до навчання

Схожі кандидати

Інженер з охорони праці
Хмельницький, Тернопіль, Волочиськ

Інженер з охорони праці
Хмельницький

Інженер з охорони праці
15000 грн, Хмельницький, Дистанційно

Інженер з охорони праці
12000 грн, Хмельницький

Керівник середньої ланки, інженер з охорони праці
Хмельницький

Інженер з охорони праці
Хмельницький

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: