Резюме від 22 грудня 2021 PRO

Bohdan

Журналіст, автор статей, літературних текстів, сценарист комп'ютерних ігор, 7 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
34 роки
Місто проживання:
Біла Церква
Готовий працювати:
Біла Церква, Дистанційно

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту, Facebook, Instagram та LinkedIn.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Графічний асистент

з 05.2018 по 03.2019 (10 місяців)
Mindy Support, Біла Церква (Аутсорсинг)

Обробка великої кількості графічних даних. Згодом за хорошу якість і продуктивність роботи, а також за сумлінність, відповідальність і лояльність до компанії був підвищений. У новому статусі займався перевіркою вже оброблених зображень. Неодноразово визнавався кращим працівником тижня, місяця у своїй команді.

Кореспондент

з 07.2012 по нині (11 років 11 місяців)
Редакція міськрайонної газети "Громадська думка", Біла Церква (засіб масової інформації)

Написання інформаційних, публіцистичних й аналітичних матеріалів на різну тематику й різного жанру. Висвітлення подій у місті різного масштабу (від першого дзвоника до візиту Президента) й сфери (від художньої виставки до відкриття нових промислових потужностей). Матеріали в більшості випадків супроводжуються власними фото.

Освіта

ЧНУ ім. Богдана Хмельницького

Інститут української філології та соціальних комунікацій. Журналістика, Черкаси
Вища, з 2007 по 2012 (4 роки 9 місяців)

Навчався теорії та практиці журналістської діяльності: вивчення специфіки аудиторії (формування, види, засоби впливу); інформаційних, аналітичних та публіцистичних жанрів (друковані ЗМІ); PR- та рекламні технології; принципів формування громадської думки; психології мас; соціології та ін.

Додаткова інформація

Оскільки є людиною творчою, то дуже зацікавлений у відповідній роботі. Моїм хобі є художньо-літературна творчість (фантастика), з нею пов'язані мрії. Тож ідеальною роботою було би щось пов'язане саме з цією гранню текстотворення (письменник-фантаст для розробки комп. ігор, до прикладу). Одначе, враховуючи досвід в журналістиці, готовий з усією відповідальністю підійти до кореспондентської роботи й написання відповідних статей, або ж до якоїсь дотичної до цього роботи.

Своїми перевагами вважаю добросовісність, порядність, щирість та пунктуальність

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: