Резюме від 9 квітня 2024 PRO

Oleksandra

Менеджер з персоналу, 8 500 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
26 років
Місто:
Ужгород

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Адміністратор

з 08.2018 по нині (5 років 9 місяців)
Заклад, Ужгород (Сфера обслуговування)

Адміністративна робота, робота з персоналом, постачальниками

Продавець-консультант

з 02.2018 по 07.2018 (5 місяців)
Нема, Ужгород (Продаж)

Адміністратор

з 01.2017 по 03.2018 (1 рік 2 місяці)
Готель, Ужгород (Готельно-ресторанний бізнес)

В мої обов'язки входило заселення та виселення гостей, робота з касою, контроль над роботою працівників, дотримання чистоти як у номерах так і в самому ГРК, приймання дзвінків, вирішення питань на рахунок скарг, робота з Microsoft, поширення та оновлення інформації про ГРК на теренах інтернету (фейсбук, інстаграм та інші), контроль над сауною.

Освіта

Ужгородський національний університет

Суспільний наук, соціологія, Ужгород
Вища, з 2014 по 2018 (3 роки 10 місяців)

Факультет суспільних наук, спеціальність "Соціологія".
Спеціальність передбачує роботу безпосередньо з людьми, робота в компаніях, фірмах де потрібен фахівець по роботі з персоналом, опитування громадської думки, проведення дослідження, робота в службах. Загалом дана спеціальність безсумнівно добре готує до роботи з різними людьми та до знаходження підходу до кожного так як вона взаємодіє з такими науками як психологія, політологія, маркетинг, PR та соц.робота

Знання і навички

MS Excel MS Office Користувач ПК

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Я обожнюю працювати з людьми, люблю знаходити шляхи щодо вирішення будь-якої проблеми. Легко знаходжу спільну мову будь з ким, терпляча, відповідальна, вмію вислухати. Люблю подорожувати, дізнаватися про нове. Здатна працювати з великою кількістю інформації, доводжу всю роботу до кінця і ,як правило, вивчаю будь-яку роботу з усіма її тонкощами, націлена на результат. Присутні також такі риси як організованість, посидючість, стресостійкість, також прагну до вдосконалення. Ставлюсь позитивно до зауважень та критики, вислуховую думку інших, але вмію стояти на своєму. Потрохи починаю займатись рекламою в соц мережах, інтерес до даної роботи надзвичайно великий. Подобається креативити та створювати щось нове.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: