Резюме від 24 травня 2024 PRO

Сергій

Руководитель, 45 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
56 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Дніпро, Київ, Ніжин, Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

С водителя до Начальника подразделения

з 09.1993 по 04.2017 (23 роки 7 місяців)
Государственный сектор, Прилуки (Внешнеэкономическая деятельность)

Организация и контроль за выполнением таможенного законодательства в зоне деятельности поста. Выполнение плановых показателей, постоянная коммуникация с руководителями предприятий с целью достижения комфортных условий для производителей и стимулирования внешэкономдеятельности. Лучшее подразделение по основным показателям работы в области. Стабильный коллектив. Прекрасные отношения со всеми участниками ВЕД в 11 районах области. Высокая оценка работы со стороны правоохранителей области. Могу быть полезным, честь имею.

Освіта

АМСУ, г. Днепропетровск

Информационные системы и технологии, инженер информационных систем, Днепр
Вища, з 1997 по 2002 (4 роки 9 місяців)

Научили получать, изучать, анализировать, использовать и предоставлять информацию касающуюся внешнеэкономической деятельности государства!

Прилуцкий совхоз-техникум

Электрификация С/Х, Прилуки
Середня спеціальна, з 1988 по 1990 (1 рік 8 місяців)

После получения диплома остался лаборантом в лаборатории электромашин. Имел 4 разряд Электрика и допуск к експлуатации электроустановок более 1000 вольт.

Додаткова освіта та сертифікати

Каждые три года проходили курсы повышения квалификации в разных заведениях страны по направлениям: психология, планирование, нал

1993-2017

Знання і навички

MS Office Пользователь ПК Користувач ПК Пользователь Internet Водіння авто Управленческие навыки Видеонаблюдение Керівник, заступник за напрямком, охорона, кадри, контроль Заведующий лабораторией электромашин. Механизатор Будівництво, ремонт, столярка, сантехніка Техніка, механіка, будівництво, с/г, електрифікація .... 4 роки досвіду в с/г Авто слюсар, будівельник, столяр, сантехнік......

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — початковий

Рекомендації

  • Дывада Роман Ярославович

    Дывада Роман Ярославович

    Директор предприятия

    Контактні дані приховані
  • Янына Анна Дмитриевна

    Янына Анна Дмитриевна

    Финансовый директор предприятия

    Контактні дані приховані
  • Пелех Евгений Дмитриевич

    Пелех Евгений Дмитриевич

    Замдиректора предприятия

    Контактні дані приховані
  • Балабанцев Олег Викторович

    Балабанцев Олег Викторович

    Директор предприятия

    Контактні дані приховані
  • Ивасенко Елена Владимировна

    Ивасенко Елена Владимировна

    Директор предприятия

    Контактні дані приховані
  • Тузман Яков Михайлович

    Тузман Яков Михайлович

    Директор

    Контактні дані приховані
  • Троценко Татьяна Николаевна

    Троценко Татьяна Николаевна

    Директор

    Контактні дані приховані

Додаткова інформація

В связи с ликвидацией и сокращением, и переподчинением подразделения, Сократ или, но до пенсионного возраста готов быть полезен для выполнения поставленных задач. Очень коммуникабельный, знаю техпроцесс всех предприятий в регионе службы. Освоил множество других профессий! Имел и имею авторитет и уважение в городе и регионе службы. Горд за то, что без зазрения, могу всегда сказать: "Честь имею!". С большим уважением отношусь к молодому поколению и уму. Главное не растерять эти молодые искры и направить их в правильное небо, чтобы оно стало ярче.
Маю великий досвід організації виконання поставлених завдань. Люблю командну працю, вмію чути та робити висновки. Обізнаний в порядку проведення службових перевірок, внутрішнього аудиту, контролю за дотриманням посадових інструкцій, трудової дисципліни, техніки безпеки. Організації виконання й дотримання трудового законодавства, розподілу функцій між співробітниками та персоналом, а також функціонал та відповідальність в порядку виконання обов’язків. Фундаментальні знання зовнішньоекономічної діяльності та роботи митної, правоохоронної системи країни. Приймав участь в розробці нормативно-правових документів, комісіях з перевірки та контролю діяльностей підрозділів. Добре володію комп’ютером. Знаю залізо та принцип дії. Знайомий з системами відеонагляду та мережевого та серверного обладнання. Знайомий з роботою автотранспорту, ЖД та авіа перевезень. Знаю устрій авто мото техніки, комбайнів, тракторів, сільхозтехніки, а також маю навикі водіння, ремонту та обслуговування. Знайомий з роботою електричних мереж та електрообладнання. І багато чого іншого.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати