Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 22 квітня 2024 PRO

Олена

PR-менеджер

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
41 рік
Місто проживання:
Запоріжжя
Готовий працювати:
Дніпро, Запоріжжя

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

PR-менеджер

з 07.2020 по 10.2022 (2 роки 3 місяці)
ТОВ "Запоріжгаз Збут", Запоріжжя (Енергетика)

Формування інформаційної політики та позитивного іміджу компанії. Сприяння розширенню присутності компанії на території регіону та виходу на нові території. Написання прес-релізів, коментарів та інших матеріалів щодо діяльності організації. Ведення сайту та соцмереж. Робота зі ЗМІ, підрядниками у сфері реклами. Укладання договорів, планування, бюджетування. Розробка та ведення рекламних кампаній. Підготовка спікера підприємства до інтерв'ю, прес-конференцій (підготовка тез, статистики тощо). Організація PR-заходів, взаємодія із журналістами на всіх етапах. Робота із функціональними підрозділами компанії. Робота з редакціями друкованих та інтернет-видань, ТБ, радіо. Моніторинг медіа, аналіз інформаційного поля у регіоні, аналіз конкурентів.

Маркетолог

з 09.2019 по 10.2021 (2 роки 1 місяць)
Інтернет-магазин, Запоріжжя (Роздрібна торгівля)

Просування інтернет-магазину на базі маркетплейсу Prom. Підготовка контенту для просування магазину у мережі, SEO оптимізація, запуск рекламних кампаній (Facebook/Google Ads), аналіз ефективності. Робота із Google Analytics, Merchant Center, Google Trends.

PR-менеджер

з 10.2017 по 02.2018 (4 місяці)
FitHaus, Запоріжжя (Краса, фітнес, спорт)

Інформаційний супровід компанії. Робота на підготовчому етапі до відкриття одного із закладів мережі. Прес-релізи, промо-статті. Ведення сайту компанії. Організація знімального процесу та роботи відеооператора, фотографа. Організація іміджевих заходів, взаємодія зі ЗМІ, підрядниками. Командна робота із SMM-менеджером, дизайнерами (розробка рекламної поліграфії: листівок, банерів, бордів). Відпрацювання негативу з боку чинних чи потенційних клієнтів.

PR-менеджер

з 11.2015 по 10.2016 (11 місяців)
ПриватБанк, Запорожье (Фінанси, банки, страхування)

Підготовка прес-релізів, організація заходів для ЗМІ, робота з інформаційними запитами, формування позитивного іміджу компанії в регіоні, відпрацювання негативу, взаємодія зі структурними підрозділами банку, організація участі співробітників банку у PR-заходах, рекламний супровід, залучення підрядників, укладання договорів, бюджетування.
Налагоджено партнерські взаємини з провідними ЗМІ регіону, власкорами київських редакцій, розширено пул лояльних журналістів, мінімізовано кількість негативних публікацій про підприємство.

Головний редактор, журналіст

з 11.2012 по 11.2015 (3 роки)
РепортерUA, Запоріжжя (ЗМІ, медіа)

Збір та обробка інформації. Підготовка та проведення інтерв'ю. Створення текстів у різних жанрах (репортажі, інтерв'ю, новини).
Організація та планування роботи редакції. Координація роботи журналістів, оператора, фотографа, взаємодія з прес-службами, позаштатними авторами, написання власних, редактура авторських матеріалів.
В рамках існуючого сайту створено популярний соціальний проект. Призначена на посаду головного редактора. Налагоджено ефективну роботу редакції, набрано штат журналістів, у тому числі позаштатних. Спецпроекти із залученням відеооператора та фотографа.

Журналіст

з 09.2004 по 11.2012 (8 років 2 місяці)
ЗМІ, Запоріжжя (ЗМІ, медіа)

Радіоведуча, редактор відділу інформації радіостанцій ("Ностальжі" etc.), журналіст регіонального представництва "5 канал".
Ведення радіоефірів, інтерв'ю, тематичні програми, підготовка блоків новин. Зйомка ТВ-сюжетів, підготовка сценаріїв, вибір тем, пошук героїв, первинний монтаж, написання текстів, озвучування.

Освіта

Запорізький національний університет

Журналістика, Запоріжжя
Вища, з 1999 по 2004 (5 років)

Додаткова інформація

Досвід роботи у сфері зовнішніх комунікацій та ЗМІ. Формування позитивної репутації. Планування, бюджетування, розробка/ведення рекламних кампаній, укладання договорів, організація іміджевих заходів.

Портфоліо https://bit.ly/3Ban5Zh

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: