Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 24 січня 2020

Катерина

Заместитель главного бухгалтера, главный бухгалтер, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
33 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Левченко Катерина Валеріївна
Мета: заміщення вакантної посади заступника головного бухгалтера, головного бухгалтера. Отримання роботи в прогресивній компанії для реалізації й росту своїх професійних навичок та реалізації інтелектуального потенціалу.
Дата народження: 22 вересня 1990р., вік: 29 років.
Сімейний стан: Заміжня.
Контактний телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»), e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Освіта: 01.09.2007р. - 31.06.2011р. - Національна академія статистики, обліку та аудиту (кваліфікаційний рівень « бакалавр »).
01.09. 2011р. – 27.12.2012р. - Національна академія статистики, обліку та аудиту (кваліфікаційний рівень « магістр »).
Додаткова освіта: травень – червень 2014 р. – курси бухгалтерського обліку: теорія та практика + 1С: Бухгалтерія 8.2 + звітність + електронна звітність. Учбовий центр «ФІН ЕКСПЕРТ».
Професійні навики: Досвід ведення бухгалтерського та податкового обліку компаній різних форм власності та систем оподаткування (загальна система, єдиний податок). Досвід складання та перевірки первинної документації (довіреності на ТМЦ, рахунки – фактури, видаткова накладна, акт виконаних робіт (наданих послуг), податкова накладна, повернення від покупця та постачальника, розрахунок коригування податкової накладної, оформлення авансових звітів, складання прибуткових і видаткових касових ордерів). Електронне адміністрування ПДВ. Реєстрація податкових накладних в ЄРПН. Перевірка вхідних податкових накладних на наявність в ЄРПН та правильність їх заповнення. Проведення розрахунків та звірка взаєморозрахунків з покупцями та постачальниками.
Ведення обліку банківських операцій, каси, надходження ОЗ, МНМА, НМА, введення в експлуатацію, нарахування амортизації, надходження ТМЦ, списання ТМЦ. Підготовка та складання кадрової документації. Робота з Клієнт-банком. Нарахування та виплата заробітної плати, відпускних та сплата податків ЕСВ, ПДФО та ВЗ. Складання та подання податкової, статистичної та фінансової звітності: Декларації планика єдиного податку, Баланс, Звіт про фінансові результати, Декларації з податку на додану вартість, Деклараціії з податку на прибуток, звітність по ЗП ЕСВ та 1ДФ. Залежно від специфіки роботи також досвід складання Декларації з податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, Декларації з транспортного податку, Декларації з рентної плати.
Досвід роботи: Листопад 2016р. – Жовтень 2019р. – ФОП Осауленко О.В., єдиний бухгалтер. Вид діяльності – надання послуг у сфері будівництва та інформаційних технологій, надання бухгалтерських послуг.
Січень 2015р. – Жовтень 2016р. – ТОВ «Техкартсервіс» бухгалтер з ведення первинної документації. Вид діяльності - виготовлення та торгівля пластиковими картками, обладнання для їх виготовлення і запасних частин до нього.
Червень 2013 р. – Грудень 2014р. – ФОП Романушко О. С., бухгалтер з ведення первинної документації. Вид діяльності ФОП - надання бухгалтерських послуг (аутсорсінг).
Грудень 2011р. – Січень 2013р. – ТОВ «Ексіст Україна», оператор 1 С. Вид діяльності - це оптова та роздрібна торгівля автозапчастинами.
Досвід з ПК: вміння працювати з MS Word, Excel, 1С:Бухгалтерія 7.7, 8.2, 8.3, 1С: УТП, Арт – Звіт, М.Е.doc, Соната, IFIN, Кабінет платника податків, Система Клієнт-банк та інтернет банкінг.
Знання мов: вільне володіння українською та російською мовами.
Графік роботи: повна зайнятість.
Очікуваний рівень доходу: від 20 000,00 грн.
Особисті якості: здатність до навчання, працездатність, цілеспрямованість, старанність, вміння працювати в команді, дисциплінованість.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: