Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 23 квітня 2024 PRO

Сергій

Фахівець зі стягнення заборгованості, юрист, керівник середньої ланки

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
43 роки
Місто проживання:
Мукачево
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ, Мукачево, Ужгород

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Ст. спеціаліст відділу по роботі із простроченою заборгованістю

з 11.2021 по нині (2 роки 5 місяців)
Банк, Київ (Фінанси, банки, страхування)

Оперативна робота по стягненню простроченої заборгованості.

Фахівець зі стягнення заборгованості

з 08.2021 по 11.2021 (3 місяці)
Товариство, Київ (Фінанси, банки, страхування)

Вжиття заходів спрямованих на погашення заборгованості.

Фахівець відділу досудового стягнення простроченої заборгованості; Аналітик консолідованої інформації

з 07.2020 по 08.2021 (1 рік 1 місяць)
Фінансова компанія, Київ (Юриспруденція)

Вжиття заходів спрямованих на погашення заборгованості, проведення досудової роботи, аналіз

Фахівець зі стягнення заборгованості

з 06.2019 по 07.2020 (1 рік 1 місяць)
Представник за довіреностями – Legal/Hard Collection, Київ (Юриспруденція)

Представництво інтересів Замовників (Банки, ФК) в усіх державних, в т.ч. правоохоронних органах, у загальних, господарських, адміністративних і третейських судах, в органах, що здійснюють виконання судових рішень (виконавче провадження), в органах нотаріату, у відносинах з приватними нотаріусами, суб'єктами оціночної діяльності та фізичними особами - клієнтами Замовників з питань щодо стягнення заборгованості за кредитними договорами та огляду заставного майна. Робота спрямована на стягнення простроченої заборгованості.

Керівник/старший майстер відділу інспектування Мукачівського відділення ПАТ "Закарпатгаз"

з 12.2018 по 06.2019 (6 місяців)
ПАТ "Закарпатгаз", Мукачево (Енергетика)

Організація та здійснення перевірок ВОГ та їх складових споживачів; Керівництво роботою підпорядкованих майстрів та старших контролерів/контролерів відділення; Формування завдання для майстрів та старших контролерів/контролерів згідно затвердженого плану роботи на поточний місяць, окремих доручень керівництва, заяв споживачів, службових записок інших відділів Товариства; Підготовка та надання звітності про роботу групи згідно установлених строків і форм; Контроль за виконанням та дотриманням підлеглими положень розпорядчих документів Товариства, нормативних актів, що регулюють питання розподілу та постачання природного газу; Участь у прийманні та введенні в експлуатацію закінчених будівництвом об'єктів у порядку, встановленому в Товаристві; Здійснення щоденного контролю за виконанням завдань, перевірка якості складених документів майстрами/контролерами, контроль їх своєчасної передачі до відповідних відділів; Дотримання термінів зняття контрольних показників лічильника та контрольного огляду ВОГ споживачів передбачених Кодексом ГРС, перевірки стану відключених абонентів від газопостачання з складанням відповідного акту, виконання заявочного обслуговування споживачів; Формування для затвердження плану робіт та його виконання; Внесення пропозицій щодо вжиття заходів з недопущення обсягів розбалансування природного газу та покращення ефективності роботи групи; Щомісячне вивчення та аналіз балансу природного газу відділення, внесення відповідних пропозицій щодо роботи відділення; Координація та контроль співпраці групи інспектування з іншими структурними підрозділами Товариства при виконанні покладених на групу інспектування завдань і функцій; Контроль за складанням та реалізацією актів про порушення, усунення виявлених порушень та формування необхідного пакету документів на комісію з розгляду актів про порушення/контроль направлення відділом продажів актів про порушення на розгляд комісії. Забезпечення усунення недоліків при складанні актів про порушення та/або надання необхідних даних на вимогу комісії з розгляду актів про порушення; Щомісячна оцінка якості роботи контролерів. Надання пропозицій щодо заохочення/застосування заходів дисциплінарного впливу до підпорядкованих працівників, шляхом направлення відповідної службової записки на ім'я керівника відділення; Ініціювання, відповідною службовою запискою, застосування заходів дисциплінарного впливу до підлеглих майстрів та контролерів у разі порушення трудової дисципліни та допущення порушень в роботі, зловживань, неякісного виконання завдань передбачених посадовою інструкцією; Вибірковий контроль за роботою майстрів/контролерів. Оцінка достовірності інформації викладеної майстром/контролером у вкті/відомості обходу, виконання майстром/контролером поставлених завдань, інші питання. Організація роботи та контролю за роботою контролерів майстрами; Контроль додержання підпорядкованими працівниками правил і норм охорони праці, внутрішнього трудового розпорядку, виробничої та трудової дисципліни тощо.

Фахівець зі стягнення заборгованості

з 08.2018 по 12.2018 (4 місяці)
Представник за довіреностями – Legal/Hard Collection, Київ (Юриспруденція)

Представництво інтересів Замовників (Банки, ФК) в усіх державних, в т.ч. правоохоронних органах, у загальних, господарських, адміністративних і третейських судах, в органах, що здійснюють виконання судових рішень (виконавче провадження), в органах нотаріату, у відносинах з приватними нотаріусами, суб'єктами оціночної діяльності та фізичними особами - клієнтами Замовників з питань щодо стягнення заборгованості за кредитними договорами та огляду заставного майна. Робота спрямована на стягнення простроченої заборгованості.

Старший експерт з безпеки кредитних операцій напрямку «Credit Collection» Західного головного регіонального управління ПАТ КБ «ПриватБанк»

з 10.2012 по 12.2015 (3 роки 2 місяці)
ПриватБанк, Львів (Фінанси, банки, страхування)

Здійснення діяльності (міроприємств) з погашення проблемної заборгованості перед Банком у досудовому і судовому порядку; представництво інтересів Банку у всіх органах державної влади і управління, органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в організаціях, закладах всіх форм власності, перед фізичними особами, а також у судах всіх інстанцій, з наданням прав, спрямованих на погашення проблемної заборгованості перед Банком. Взаємодія з правоохоронними органами, участь у судових засіданнях. Забезпечення передачі до Банку заставного або іншого майна, участь у торгах. Робота з електронними ресурсами, об'ємними базами даних, моніторинг і редагування.

Державний виконавець МВ ДВС Мукачівського міськрайонного управління юстиції

з 05.2011 по 09.2012 (1 рік 4 місяці)
Державна виконача служба, Мукачево (Державні організації)

Здійснення діяльності з виконання рішень судів, інших органів, а також посадових осіб у відповідності з діючим законодавством.

Експерт відокремленого підрозділу реєстратора відділу відокремленого підрозділу реєстратора Інвестиційного бізнесу Закарпатського регіонального управління ЗАТ КБ «ПриватБанк»

з 04.2008 по 12.2008 (8 місяців)
ПриватБанк, Ужгород (Фінанси, банки, страхування)

Здійснення діяльності з ведення реєстру власників цінних паперів емітентів.

Головний експерт з розвитку та координації РП ЗРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк»

з 01.2006 по 04.2008 (2 роки 3 місяці)
ПриватБанк, Ужгород (Фінанси, банки, страхування)

Здійснення діяльності з організації, плануванню, координації і контролю роботи регіональних підрозділів Банку; робота з забезпечення взаємодії філіальної мережі і підрозділів Банку; питання розвитку/оптимізації регіональних підрозділів Банку (участь у відкритті нових та закритті нерентабельних підрозділів, передислокація підрозділів регіональної мережі), участь у проведенні необхідних організаційно-технічних міроприємств, координація діяльності профільних підрозділів Банку з цих питань; участь у пошуку і підбір приміщень для розміщення підрозділів Банку; ведення переговорів з власниками (представниками власників) приміщень, підготування до укладення договорів оренди/суборенди; участь у пошуку, підбір та узгодження підрядників з ремонтно-будівельних рабіт, сигналізації, видеоспостереження; контроль за проведенням ремонтно-будівельних робіт; поточний моніторинг і аналіз діяльності регіональної мережі, участь у розробці відповідних пропозицій; участь у підготуванні пропозицій з оптимізації операційних та адміністративно–господарських витрат підрозділів регіональної мережі; питання супровіду поточної діяльності регіональної мережі; представництво інтересів регіональної мережі у державних органах (адміністрації, фонд державного майна, БТІ, фонд земельних ресурсів тощо) при розгляді питань з розвитку регіональних підрозділів Банку; підготування пакетів документів до НБУ з метою ліцензування відділень Банку; участь у пошуку і підборі керівників до відкриваємих/діючих відділень регіональної мережі; участь у ревізіях підрозділів Банку у складі інвентаризаційної комісії; замовлення на виготовлення та облік печаток, штампів РП Банку; відповідальний редактор внутрішнього сайта Банку "Статистика ГО і РП"; виконання обов'язків керівника напрямку загальнобанківської підтримки і розвитку та координації РП на час відпустки/відсутності; діловодство, ведення електронного документообігу тощо.

Старший державний виконавець МВ ДВС Мукачівського міського управління юстиції

з 11.2002 по 12.2005 (3 роки 1 місяць)
Державна виконача служба, Мукачево (Державні організації)

Здійснення діяльності з виконання рішень судів, інших органів, а також посадових осіб у відповідності з діючим законодавством.

Освіта

Національна академія внутрішніх справ України

Юридичний, правознавство, Київ
Вища, з 1997 по 2002 (5 років)

Знання і навички

MS Office Користувач Internet Windows Email CRM Графічні редактори Linux База даних Операційні системи

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній

Рекомендації

ПриватБанк

ПриватБанк

Напрямок трудових ресурсів (HR) ГО, ПриватБанк

Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Наявність водійських прав: Категорія «B»
Особисті якості: Енергійність, стресостійкість, ініціативність, самостійність, відповідальність, комунікабельність

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: