Резюме від 27 червня 2018

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/4884602

Інженер з охорони праці

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Житомир

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Інженер з охорони праці

з 01.2012 по нині (12 років 5 місяців)
Робота в кам'яних кар'єрах

робота з обладнанням кар’єрних робіт з видобування граніту, обробки граніту та контроль дотримання правил безпеки персоналу, підготовка розробка та ведення документації з охорони праці, проведення усіх видів інструктажу, розслідування нещасних випадків та ін.

Інженер з охорони праці

з 02.2009 по 02.2012 (3 роки)
«ВІЙСЬКТОРГ», Житомир (Охорона, безпека, оборона)

проведення планових заходів, підготовка розробка та ведення документації з охорони праці, проведення усіх видів інструктажу, розслідування нещасних випадків та ін.

Інженер з охорони праці у військовій частині

з 09.2005 по 08.2009 (3 роки 11 місяців)
військова частина, Житомир (Склади зберігання військового майна)

підготовка документації з охорони праці, проведення усіх видів інструктажу, контроль за дотриманням у структурних підрозділах законодавчих і нормативно-правових актів з охорони праці розслідування нещасних випадків та ін

Інспектор з охорони праці МОУ

з 02.1998 по 06.2005 (7 років 4 місяці)
Міністерство оборони України, Житомир (Охорона, безпека, оборона)

перевірка документації з охорони праці в війських частинах, контроль технічного стану підрозділів, пов’язаних з виробництвом, будівництвом та ін. в Житомирі та області

Знання і навички

Користувач ПК

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Німецька — початковий

Додаткова інформація

ШИПОВСЬКИЙ ВОЛОДИМИР ІВАНОВИЧ

Посада : ІНЖЕНЕР (ІНСПЕКТОР) З ОХОРОНИ ПРАЦІ (Житомир)
Освіта: вища (технічна)
_________________________________________________________
Майже 20 років роботи в сфері. Робота у різних напрямках виробництва, на різноманітних підприємствах; підготовка, розробка та подальше ведення документації з охорони праці; знання сучасної нормативно-правової бази по напрямку роботи; досвід роботи з вищим керівництвом галузі; проведення інструктажів та розслідувань нещасних випадків на виробництві з подальшим аналізом причин, які призвели до нещасного випадку чи проф. захворювань, проведення профілактичних робіт; досвід роботи з виробничим обладнанням, сосудами високого тиску та вантажопідіймальними машинами та ін.

ДОСВІД РОБОТИ:

1998-2005 – інспектор охорони праці МОУ (перевірка документації з охорони праці в єйських частинах, контроль технічного стану підрозділів, пов’язаних з виробництвом, будівництвом та ін. в Житомирі та області.
2005-2009 – інженер з охорони праці у військовій частині (підготовка документації з охорони праці, проведення усіх видів інструктажу, контроль за дотриманням у структурних підрозділах законодавчих і нормативно-правових актів з охорони праці розслідування нещасних випадків та ін.)
2009-2012 – інженер з охорони праці «ВІЙСЬКТОРГ» (проведення планових заходів, підготовка розробка та ведення документації з охорони праці, проведення усіх видів інструктажу, розслідування нещасних випадків та ін.)
2012 – по т.ч. – інженер з охорони праці ТОВ «МАШБУДПРОЕКТ» (робота з обладнанням кар’єрних робіт з видобування граніту, обробки граніту та контроль дотримання правил безпеки персоналу, підготовка розробка та ведення документації з охорони праці, проведення усіх видів інструктажу, розслідування нещасних випадків та ін.)

Особисті якості: дисциплінованість, вимогливість до себе, постійне самовдосконалення у напряму роботи, постійний моніторинг змін нормативно-правової бази області охорони праці, повага до керівництва та підлеглого особового складу.
Маю допуски до роботи з усіма видами обладнання на різних видах виробництва (вантажопідіймальні крани, сосуди високого тиску тощо), 4-а група електробезпеки.
_________________________________________________________

ДОДАТКОВО:

Наявність власного автомобіль ( водійські права категорії A, B, C).
Знання ПК на рівні впевненого користувача.
Мови: українська, російська.

КОНТАКТИ:

[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»);
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: