Резюме від 26 червня 2018

Лилия

Экономист, бизнес-аналитик

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
28 років
Місто:
Краматорськ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Донбасская государственная машиностроительная академия

Факультет экономики и менеджмента, специальность экономика предприятия, Краматорск
Вища, з 2013 по 2017 (3 роки 9 місяців)

Получила диплом бакалавра с отличием. В настоящее время, начиная с 2017 года продолжаю обучение в Донбасской государственной машиностроительной академии на получение степени магистра по специальности бизнес-аналитика, которое окончу в декабре 2018-го года.

Додаткова інформація

Профессиональные навыки: уверенный пользователь ПК, навыки оперативного поиска в сети Интернет. Средний уровень знания английского языка.
Личные качества: ответственность, настойчивость, коммуникабельность, целеустремленность, инициативность, пунктуальность, умение работать в команде, креативность, наличие организаторских способностей.
В марте-мае 2017-го года проходила преддипломную практику на ПАО "ЭМСС" в планово-экономическом отделе. Получила практические навыки в работе с финансовой отчетностью.
За период учебы мной было опубликовано 9 научных статей:
1. «Проблеми і перспективи розвитку фінансового лізингу в Україні». Науковий збірник Донбаської державної машинобудівної академії (2015р.).
2. «Досвід організації бухгалтерського обліку на ПАТ «НКМЗ». Науковий збірник Тернопільської сільськогосподарської дослідної станції ІКСГП НААН (2015р.).
3. «Проблеми вибору джерел фінансування та їх застосування в промисловості України». Науковий журнал Луганського національного університету імені Тараса Шевченка (2016р.).
4. «Государственное и рыночное регулирование лизинговых отношений». Науковий збірник Донбаської Державної Машинобудівної Академії (2016р.).
5. «Правова сутність лізингу в Україні та закордоном». Науковий збірник Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського (2017р.).
6. «Тенденції розвитку підприємницької діяльності в Україні». Науковий збірник Донецького університету економіки та права (2017р.).
7. «Визначення джерел фінансування промисловості України в сучасних умовах». Науковий збірник Донецького університету економіки та права (2017р.).
8. «Проблеми іноземного інвестування в Україні». Збірник матеріалів міжнародної науково-практичної конференції «Економічні перспективи підприємництва в Україні» (2017р.).
9. «Аналіз сучасної інвестиційної ситуації в Україні в умовах кризового стану економіки». Збірник наукових праць Хмельницького національного університету (2018р.).

Схожі кандидати

Аналитик, экономист
Краматорськ, Дружківка , ще 2 міста

Економіст, продавець, касир
11000 грн, Краматорськ

Економіст, оператор 1С
Краматорськ

Економіст
Краматорськ

Экономист по сбыту, снабжению
Краматорськ

Економіст, адміністратор
Краматорськ

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: