Резюме від 2 липня 2018

Роман

Поліцейський патрульної поліції (с. Чайки), 8 500 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
49 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

РЕЗЮМЕ
Липинський Роман Владиславович
Вік: 44
Місто проживання: м. Київ
Сімейне положення: Розлучений
Контактний телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Посада: Політолог, журналіст , ведучий – спів ведучий програм.

Досвід роботи

1997 – 2000 р.: ТОВ ТРК – «АРТ-медіа» м. Львів. Видавництво. Заступник головного редактора та художній редактор у видавництві.
2000 – 2002 р.: Меблева фабрика "Р.К.С." заступник директора відділу корпусних меблів .
2002 – 2006 р.: ТОВ агенція нерухомості «УКРБУДСЕРВІС» керівник відділу продажу та оренди нерухомості.
2006 – 2013рік (2013-2016*) : Приватне підприємство ПП "УКРДІМСЕРІС" Засновник та директор приватного підприємства "УКРДІМСЕРВІС" .
В 2007 - 2009 р.: керівник юридичного відділу підприємства. Відомості про посаду (заняття), місце роботи: генеральний директор приватного підприємства ПП "УКРДІМСЕРВІС" до 2013 року*.
2014 рік : кандидат в народні депутати України по 222 виборчому округу. На виборних посадах не перебував.
В 2004 році працював на громадських засадах під час "Помаранчевої революції" на радіо "НАРТ -- чесна хвиля" спів-ведучий та автор програм.* "Світ&лиця" та інші.
З 01.11.2013 – 23.04.2014 рік. Ведучий ЄВРОМАЙДАНУ.
Освіта

В 1994 році закінчив Київський художньо-промисловий технікум, (нині – Київський державний інституту декоративно-прикладного мистецтва і дизайну імені Михайла Бойчука) факультет "ДПМ" декоративно прикладне мистецтво, відділення "художня кераміка" за спеціальністю , "майстер художньої кераміки".

В 1994 році вступив до "ЛАМ" Львівської академії мистецтв (нині Львівська національна академія мистецтв (ЛНАМ) на факультет художньої кераміки, де навчався до 1999року.

З 1997 року Львівський національний університет імені Івана Франка філософський факультет, кафедра політології . КНУКіМ (Факультету державного управління і права*) 2002 року вивчав політологію і право.

Вміння та навики
Операційна система Windows, пакет програм Microsoft Office, Інтернет, PictureManager, PowerPoint, досвід роботи з програмами Access, FrontPage, PageMaker. Вміння працювати з великим обсягом інформації; Знання англійської мови – базовий рівень, українська , російська.

Особисті якості
Прагнення до професійного розвитку та самовдосконалення, вміння творчо мислити та працювати на результат, здатність швидко навчатись новому, наявність аналітичних здібностей, відповідальність, комунікабельність, наполегливість, ініціативність.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: