Резюме від 28 січня 2019

Дмитрий

Менеджер по продажам, 10 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
49 років
Місто проживання:
Запоріжжя
Готовий працювати:
Дистанційно, Запоріжжя

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

ЖИЛА ДМИТРО ВОЛОДИМИРОВИЧ
Спеціаліст безпеки карткового бізнесу
Тип роботи: Повна зайнятість
Дата народження:01.09.74
Проживання: м. Запоріжжя
Сімейне положення: одружений, син 2004 року народження
Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E-mail:[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Досвід роботи:
2003 – 2018 АКБ «ІНДУСТРІАЛБАНК» м. Запоріжжя.
Посада: головний спеціаліст відділу інформаційного захисту та протидії шахрайству з платіжними картками.
Забезпечення безпеки термінального обладнання та процесингового центру. Робота з сервісними та обслуговуючими компаніями по встановленню систем сигналізації, антискіммінгових пристроїв, відеоспостереження, контролю доступів до приміщень, контроль працездатності та своєчасного обслуговування обладнання. Робота з кодами замків сейфів банкоматів та електронними ключами термінального обладнання. Супроводження необхідних заходів безпеки при персоналізації платіжних карток та конвертів з ПІН-кодами.
Проведення розслідувань збійних операцій з використанням термінального обладнання банку: нестач, надлишків, забутих коштів, помилок при укладці банкнот та проведенні інкасації, зверненням клієнтів. Аналіз журналів та лог-файлів банкоматів, трансакцій клієнтів, робота з підрозділами банку, процесинговим центром та іншими банками в даному напрямку. Робота з боржниками по картковим та технічним овердрафтам.
Аналіз трансакцій на виявлення підозрілих, шахрайських операцій з платіжними картками або використанням реквізитів пластикових карток. Моніторинг IBE. Робота з міжнародними та українськими платіжними системами, банками, державними та недержавними установами, силовими структурами в напрямку протидії та запобіганню шахрайству з платіжними інструментами та захисту термінального обладнання.
Проведення розслідувань в зв’язку з протиправними діями співробітників банку.
Участь в розробці внутрішньої банківської нормативно-правової документації яка регулює процеси пов’язанні з платіжними інструментами, моніторингом трансакцій та безпекою термінального обладнання.
Професійні навички.
Знання принципів роботи термінального обладнання та програмного забезпечення Банку, пов’язаного з операціями з платіжними картками та інформаційною безпекою банківських процесів. Знання нормативно-правової документації та правил в банківській сфері пов’язаній з операціями з банківськими картками та інформаційною безпекою. Знання методів шахрайства та заходів протидії шахрайським посяганням. Ведення переговорів та ділової переписки. Робота з відділеннями банку. Робота з програмами: Lotus Notes, Scrooge, Transmaster, OpenWay, Defender.
українська – вільно
англійська – базова
Освіта
2007 – Класичний приватний університет. Спеціальність «Фінанси».
2002 – Білоруський інститут правознавства. Спеціальність «Правознавство».
1993 – Запорізький коледж радіобудування. Спеціальність «Радіоапаратобудування».
Додаткова інформація
Водійське посвідчення «В», «С». Запорізька реєстрація, особисте житло.
Захоплення: книжки, бокс, настільний теніс.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: