Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 3 березня 2024 PRO

Ольга

Менеджер, помічник керівника, 16 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
39 років
Місто:
Дніпро

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Старший адміністратор

з 12.2021 по 01.2024 (2 роки 1 місяць)
Частна клініка, Днепро (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Адміністратор клініки обслуговує насамперед відвідувачів – відповідає на телефонні дзвінки, робота з медичною документацією. (заводити карточку клієнта, журнал реєстрації, виконувати функції реєстратора) , приймає плату за прийом, записує на наступний , стежить за розкладом лікаря, грамотна консультація пацієнтів щодо проведення процедур. ( в межах компетентності.) Також стежить за порядком клініки, виконує розпорядження керівника, тайм-менеджмент (керування календаря керівника, нагадування про зустрічі, заходи, події та інформування про поточний процес).

.

Менеджер по работі з клієнтами

з 11.2020 по 03.2021 (4 місяці)
Журнал " Sport & City", Дніпро (ЗМІ, медіа)

Залучення нових клієнтів для розміщення інформації про їхню діяльність на сторінках журналу, робота з існуючими клієнтами. Організація життєдіяльності офісу.
Виконання доручень керівника, організація та проведення фестивалів.

Секретар

з 11.2018 по 08.2019 (9 місяців)
УДХТУ, Дніпро (Освіта, наука)

Ведення журналу вхідних/вихідних документів, підготовка та реєстрація гарантійних листів, діловодство. Прийом вхідних дзвінків, електронних листів, перенаправлення їх за призначенням.

Старший адміністратор магазина

з 01.2013 по 01.2017 (4 роки)
Сеть магазинов " Все по 65", Днепр (Роздрібна торгівля)

Організація безперебійної роботи торгового залу, керівництво персоналом, організація та контроль їхньої роботи у торговому залі. Замовлення та приймання товарів, контроль стану чистоти та порядку у ТЗ, дотримання санітарно-гігієнічних вимог, контроль справності обладнання, консультування покупців, супровід продажів. Допомога у проведенні інвентаризації, ведення документообігу та звітності.

Помомічник керівника

з 05.2002 по 08.2012 (10 років 3 місяці)
ЧП " Дніпропетровський Дизайн Центр", Днепро (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Виконання особистих доручень керівника. Замовлення канцелярських та господарських товарів, води, продуктів. Допомога в організації зустрічей та заходів, проведення переговорів, прийом вхідних дзвінків, електронних листів, перенаправлення їх за призначенням.
Контроль виконання робіт. Ведення журналу вхідних/вихідних документів, підготовка та реєстрація гарантійних листів, закупівля витратних матеріалів.

Освіта

УДХТУ

Хімічні технології та екологія (ХТ и Э), Дніпро
Вища, з 2018 по 2021 (3 роки)

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач ПК Користувач Internet MS Office MS PowerPoint Adobe Photoshop Adobe

Знання мов

  • Українська — вище середнього
  • Англійська — початковий

Додаткова інформація

Бажання працювати і розвиватися, швидко навчаюсь новому, пунктуальна, комунікабельна, відповідальна, з активною життєвою позицією. Стресостійка, є здатність до організації та управління. Без шкідливих звичок. Вміння працювати в команді та швидко знаходити спільну мову з людьми, орієнтація на результат, високий рівень самомотивації.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: