Резюме від 28 квітня 2024 PRO

Роман

Інженер з будівництва та експлуатації, 55 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
32 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Інженер технічної підтримки

з 08.2021 по нині (2 роки 9 місяців)
Мережа аптек АНЦ, Копійка, Шара, Київ (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Відкриття нових аптек, а саме весь спектр будівельних робіт з моменту підписання акту прийому приміщення (заміри, складання технічного завдання для підрядника, погодження кошторису, контроль виконання будівельних робіт, електромонтажних робіт та встановлення систем кондиціонування) до проходження і отримання ліцензії аптекою. Взаємодія з іншими підрозділами компанії які беруть участь у відкритті (IT, Служба безпеки, реклама). Планування бюджету на ремонтно-будівельні роботи. Технічне обслуговування діючих аптек власними працівниками та підрядниками (більше 120 аптек). Планування та виконання поточних ремонтів, обслуговування систем кондиціонування, реновації. Замовлення витратних матеріалів, інструментів та іншого ТМЦ для техніків та електриків компанії.

Кошторисник (Менеджер по роботі з підрядними організаціями)

з 08.2018 по 08.2021 (3 роки)
Ломбард Донкредит ТОВ "Інтер-Ріелті і Компанія", Київ (Фінанси, банки, страхування)

Робота з підрядними організаціями, креслення план-схем фінансових установ, розробка технічних завдань для підрядних організацій, перевірка кошторисів від підрядників, узгодження актів виконаних робіт. Контроль виконання будівельних робіт підрядними організаціями, пошук нових підрядних організацій для виконання будівельних робіт і кондиціонування. Контроль виконання поточних ремонтів приміщень, обслуговування і встановлення кондиціонерів. Формування бюджету на ремонтно-будівельні роботи. Проведення будівельних тендерів.

Інженер цеху комплектації

з 07.2014 по 08.2018 (4 роки 1 місяць)
ПрАТ "Домобудівний комбінат №3", Київ (Будівництво житлових багатоповерхових будинків)

Контроль та організація виробництва залізобетонних виробів на підприємстві згідно місячних планів, комплектування готових виробів на складах підприємства, облік готової продукції, управління персоналом на складах (стропальники, кранівники, майстри), логістика перевезень на будівельні майданчики залізобетонних виробів автотранспортом компанії, комунікація з виконробами на будівельних майданчиках з приводу монтажу залізобетонних панелей.

Освіта

Київський національний університет будівництва та архітектури

Факультет будівельний, напрямок будівельна механіка, Київ
Вища, з 2014 по 2017 (3 роки)

Аспірантура

Київський національний університет будівництва та архітектури

Автоматизація та інформаційні технології, інженер-механік, Київ
Вища, з 2009 по 2014 (4 роки 9 місяців)

Профіль фахівця – комплексна механізація будівельного виробництва. По даному напрямку здобув освітній рівень магістра та диплом з відзнакою. Спеціальність: інженер-механік-дослідник.

Додаткова освіта та сертифікати

УЦ "Курсор". Інженер-кошторисник

2018, 4 місяці

Green Forest, англійська мова

6 місяців

Знання і навички

AutoCAD MS Office MS Excel MS Word Пользователь ПК АВК MS PowerPoint КОМПАС MS Outlook Знання офісних програм 1С:Предприятие 1С:Підприємство Создание чертежей в Autocad Читаю чертежи и другую техническую документацию

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

Без шкідливих звичок, комунікабельний, стриманий, ініціативний, швидко навчаюся новому. Водійське посвідчення категорії В, власний автомобіль.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: