Резюме від 22 квітня 2024 PRO

Юрій

Виконавчий, генеральний директор, керівник напрямку, проєктів, 75 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
53 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Голова правління

з 03.2014 по 11.2014 (8 місяців)
ВАТ "Коростенський щебзавод" (http://korzavod.com.ua), Коростень (Гірнича промисловість)

Повне управління господарською діяльністю підприємства, системна робота з контролюючими органами, анти рейдерська діяльність, робота з судами. Допоміг урегулювати корпоративний конфлікт та загальмував спроби рейдерського захоплення очолюваного мною підприємства, реалізував стратегію на уникнення великих економічних втрат власників бізнеса та зберіг виробничі показники підприємства на запланованому власниками рівні. Підприємство і досі успішно працює як ТДВ "Коростенський щебзавод" і є лідером у своєму сегменті.

Директор

з 07.2012 по 08.2013 (1 рік 1 місяць)
ТОВ "Техно Ассистанс", Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Керував цим підприємством практично з початку комерційної діяльності, вкладання дилерської угоди, початку активних продажів (Вхід та закріплення міжнародного бренда на Українському ринку).
Досягнення: планомірний ріст продажів незважаючи на постійні перевірки податкових органів і обмежений обсяг обігових коштів. Змусив ДПІ повернути незаконно вилучене право бути платником ПДВ.
Вивів шведський бренд складської техніки Atlet (згодом це бренд UniCarriers, на сьогодні це вже Mitsubishi) на Український ринок.

Керівник департаменту по роботі з корпоративними клієнтами

з 02.2012 по 05.2023 (11 років 3 місяці)
ТОВ "Універсал-Спецтехніка" (https://ustkiev.com), Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Пошук нових клієнтів та утримання старих, налагодження та оптимізація роботи з новими корпоративними клієнтами, контроль документообігу, робота з боржниками, в тому числі претензійна робота, пошук та контроль постачальників, вкладання договорів, керування та навчання персоналу, розробка цінової політики та аналіз діяльності конкурентів, планування витрат та доходів, участь в тендерах та прямих продажах. За час моєї роботи кількість активних клієнтів збільшилась більше ніж на 500%, з "0" було побудовано ефективну регіональну мережу сервісних центрів, компанія увійшла в трійку лідерів Українського ринку складської техніки, а в сегменті оренди складської техніки в беззаперечного лідера.

Освіта

Національний технічний університет України "Київський політехнічний інститут"

Факультет Електроніки, Фізична електроніка, Київ
Вища, з 1992 по 1998 (6 років)

Навчався з задоволенням, чудовий колектив та викладачі, був старостою групи.

ПТУ №16

Оператор та налаштувальник станків з ЧПУ та робототехнічних комплексів, Рівне
Середня спеціальна, з 1988 по 1989 (1 рік)

Нова, як для того періоду спеціальність, після служби в армії, рік працював по спеціальності на заводі, паралельно проходив підготовку до вступу в університет.

Додаткова освіта та сертифікати

Український інститут розвитку фондового ринку Київського національного економічного Університету

2000, 3 місяця

Курси іноземної мови в школі англійської мови Green forest

2016-2019 роки, 18 місяців

Знання і навички

Управлінські навички Уміння аналізувати Критичне мислення Навчання персоналу Бюджетування Розробка мотивації персоналу Оптимізація бізнес-процесів Розвиток продажів Систематизація бізнесу Пошук і залучення нових клієнтів Управління бюджетами Участь в тендерах Ведення переговорів Активний продаж Стратегічне планування Управління проєктами Робота з проєктною документацією Участь та організація тендерів

Знання мов

  • Російська — вільно
  • Українська — вільно
  • Англійська — середній
  • Французька — початковий

Додаткова інформація

У більшості випадків легко встановлюю контакт з співрозмовником, дружелюбний, у всіх компаніях, де я працював, створював дружній колектив однодумців націлених на спільний результат. Вважаю, що правильно та своєчасно поставлена мета це 50% її досягнення.
Претендую на позицію виконавчий/генеральний директор, керівник проектів. Маю великий досвід запуску з «0» масштабних, інноваційних проектів, ведення переговорів на високому рівні, побудови та управління командою. Завжди орієнтований на якісний результат та ефективні рішення, які сприяють досягненню успіху у довгостроковому періоді.
Мотив пошуку роботи: потреба подальшого розвитку та прагнення до нових проектів і досягнень.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: