Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 15 жовтня 2020

Альберт

Комірник, 10 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
52 роки
Місто:
Вінниця

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник відділу режиму та охорони

з 06.2008 по 12.2017 (9 років 6 місяців)
Група компаній АГРОВЕТ АТЛАНТИК, Киев (виробництво та реалізація кормових добавок (комбікормів), сільське господарство, будівництво відгодівельних комплексів під ключ, і т.д..)

02.02.2012.– 10.03.2017р.
Посада: Начальник режимно-оперативного відділу, начальник відділу режиму та охорони.
-Здійснення організаційних заходів, стосовно формування підрозділів охорони та підрозділів активної протидії для забезпечення охорони й безпеки виробничих підприємств компанії контроль їх діяльності та несення служби.
-Розробка формового одягу , шевронів , підбір тканин , колір гами і т. д..
-Організація закупівлі зброї, засобів зв’язку, спеціальних засобів ,організація відео нагляду та внутрішньо об’єктового контрольно пропускного режиму.
-Підбір кадрів, здійснення селекційної роботи з персоналом , проведення теоретичних та практичних навчань як для охоронників , інспекторів так і керівників середньої ланки (начальники відділень охорони , начальники охорони).
-Розробка план-схем підприємств , маршрутів та графіків патрулювання постів охорони, інструкцій, положень, наказів, розпоряджень, документування порушень й злочинів, ведення архівної документації.
-Отримання , систематизація оперативної інформації та організація спеціальних й превентивних заходів.
-Проведення службових розслідувань, робота з дебіторськими боргами, здійснення переговорів з різноплановими представниками як юридичних так і фізичних осіб , робота з форс мажорами й нестандартами.
-Організація техніки, збір та доставка учасників масових заходів у м. Київ, контроль за роботою виборчих дільниць та підрахунком голосів.
12.10.2009– 30.06.2011р. ТОВ “ АгроВет Атлантик ”
Кількість підлеглих згідно штатного розкладу: 30 осіб.
Посада: Завідувач регіонального, оптово – роздрібного складу.
10.10.2001. – 01.04.2009р. Охоронні структури м. Київ , м. Вінниця.
Посади: Начальник охорони, начальник служби безпеки , заступник директора охоронного підприємства (керівник регіонального відділення, Полтавська, Харківська, Дніпропетровська, області), директор охоронного підприємства, ТОВ «ВІП БЕЗПЕКА».
Знання мов: Українська – рідна, російська – вільно.
Навички:
Користування ПК , на рівні впевненого користувача.
Права водія категорії В, стаж водіння з 2009р., не менше 500 тисяч км.
Особисті якості:
Відповідальність, порядність, пунктуальність, здатність до самопідготовки.

Освіта

ИЖ

Винница
Середня спеціальна, з 1986 по 1989 (2 роки 9 місяців)

Додаткова інформація

23.10.2016.– 06.12.2017р. ТОВ “Атлантик Терра” , за сумісництвом ТОВ “ АгроВет Атлантик Терра” , СТОВ “Цибулівський СК”.
Посада: Директор.
-Організація зборів, агітаційна та пояснювальна робота з потенційними орендодавцями (власниками майнових та земельних паїв).
-Заключення договорів оренди, організація та контроль за наданням орендної плати орендодавцям, в натуральній та грошовій формі.
-Робота з державними та не державними структурами, стосовно оформлення договорів оренди та виділенням земельних ділянок, в натурі, на місцевості.
-Контроль та безпосередня участь у технологічних процесах стосовно: Закупівлі, доставки та контролю за вчасним внесенням гербіцидів, фунгіцидів, мінеральних добрив, посівного матеріалу; організація робіт передпосівної підготовки землі, посіву сільськогосподарських культур, збору урожаю, оренди техніки, контроль за цільовим використанням ПММ й техніки, корегування договорів оренди та актів виконаних робіт, формування річного та щомісячного бюджетування.
-Підбір кадрів, проведення переговорів стосовно улагодження земельних питань з керівництвом сільськогосподарських компаній, фермерами, одноосібниками та керівництвом районної державної адміністрації й спілки фермерів.
-Розуміння , принципів роботи систем GPS – моніторингу , ГЛОБУС та OVERSEER.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: