Резюме від 29 квітня 2024 PRO

Людмила

Адміністратор з клінінгу, диспетчер, оператор відеонагляду, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
54 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

, Адміністратор /диспетчер ,

з 06.1993 по 10.2019 (26 років 4 місяці)
Українсько-Литовське підприємство, Киев (Легка промисловість)

С 1993 року по 2017 працювала оф.менеджером . В 2017 р. Працювала пакувальником кондитерських виробів. З 2019 року працюю в клінінговой компанії, адміністратором. Мала також досвід роботи в хімчистці , Оператором в компанії Укрліфтсервіса.

Освіта

Академія перукарського мистецтва

Перукар -модельєр, Київ
Незакінчена вища, з 2022 по 2022 (менш ніж 1 рік)

Київське училищє стенографії та машинопису

Стенографія, Київ
Середня спеціальна, з 1985 по 1986 (1 рік)

Додаткова освіта та сертифікати

Академія перукарського мистецтва

2020 -2021 рік

Знання і навички

Пользователь ПК MS Office

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Мене звати Людмила. Позаду 25 років цікавої роботи на посаді секретаря, офіс менеджера на Украінско+Литовскому підприємстві по виробництву кабельної продукції. На жаль після багатьох років цікавої роботи довелось шукати нову в зв'язку з тим що підприємство було ліквідовано. Поки знаходилась в пошуках нової роботи придбала досвід роботи в інших сферах діяльності..Працювала адміністратором химчистки. Диспетчером Укрліфта. Також довелось попрацювати на цікавій роботі, на маленькому кондитерсьекому підприємстві, по виробу фруктових цукерок. Наразі вже 5-й рік працюю адміністратором клінінгової компанія за що дуже вдячна своїм директорам що довірили мені таку серйозну та відповідальну посаду. Але треба рухатимь вперед. Шукаю роботу адміністраторора (можливо в цій або іншій сфері діяльності). оператором в офіс, в мед заклад.готова розглянути цікаві пропозиції на різних посадах. Дуже легко знаходжу спільну мову з людьми. Вчасно виконувати вказівки керівництва, та багато ще різних цікавих вмінь придбала за час роботи на посаді Адміністратора.Відповідально ставлюсь до роботи. Дуже буду вдячна за відгуки на моє резюме.



Володію компьютером: як користувач, робота с програмою Microsoft office, inтеrnet. АГБІС. ГОРОДОК.
Вільно володію украинскою мовою, англійский (базовий).
Особисиі якості: Відповідальність, сумлінність пунктуальність.Вміння швидкогоо прийняття рішень,організаційні навики, відсутність шкідливих звичок.


Бажаю покращувати свій рівень праці та знань. Не зупинятись на досягненому рівні. Пізнавати нове, та користуватись придбаниминими навичками .

Особисті якості:
Редактировать

Вміння швидко виконувати поставлені задачі. Пропонувати свої ідеї, Намагатись завжди знаходити выхід з непередбачуваних обставин. Організація маленьких свят для колективу, та ще багато різних цікавих навиків.
Выберите раздел ниже и добавьте его к основному резюме.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: