Резюме від 9 березня 2020 PRO

Юрій

Оператор ПК, фахівець з якості, мікробіолог, лікар-бактеріолог, 10 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
46 років
Місто:
Кременчук

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керівник відділу якості, начальник відділу технологічного контролю

з 03.2019 по 03.2020 (1 рік)
ПП ВТК "Лукас", Кременчук (Харчова промисловість)

- знання вимог міжнародних стандартів з безпечності харчових продуктів: ISO 22000, FSSC 22000, IFS Food, BRC Food; ISO/TS 22002-1;
- знання державних стандартів з безпечності харчових продуктів;
- організація вхідного контролю сировини і матеріалів, аналіз якості вхідної сировини та матеріалів;
- організація контролю якості напівфабрикату, готової продукції на всіх стадіях виробничого циклу відповідно до встановлених вимог;
- аналіз записів, отриманих на різних етапах виробництва продукції, показники якості, що характеризують напівфабрикати, готову продукцію, вживання заходів щодо попередження випуску продукції, що не відповідає встановленим вимогам, прийняття рішення щодо готової продукції з відхиленнями;
- розслідування причин виникнення невідповідностей, розробка коригуючих та попереджуючих дій; контроль виконання коригувальних дій щодо усунення невідповідностей, пов'язаних з якістю і безпекою продукції;
- простежуваність на всіх етапах життєвого циклу продукції, відгуках невідповідної продукції та їх аналіз;
- організація санітарних аудитів та обходів на виробництві та складських приміщень, контроль результатів санітарного стану виробництва, складів;
- організація контролю боротьби зі шкідниками (PEST-контроль), аналіз ефективності контролю боротьби зі шкідниками;
- розробка та актуалізація документації, навчальних матеріалів;
- складання плану моніторингу сировини та матеріалів, графіків періодичного контролю;
- організація проведення фізико-хімічних, органолептичних, мікробіологічних випробувань з метою забезпечення лабораторного контролю відповідності якості сировини, матеріалів, готової продукції чинним стандартам і технічним умовам;
- підготовка документів для проведення атестації лабораторії, організація проведення атестації лабораторії;
- контроль стану лабораторного обладнання та робочих місць співробітників лабораторії, їх відповідність чинним вимогам;
- проведення мікробіологічних досліджень різного ступеня складності, робота з мікроорганізмами ІІ-ІV групи патогенності;
- вміння правильно визначати пріоритетність задач, ефективно використовувати надані ресурси та час, прагнення до найвищої якості при максимальній ефективності;
- аналіз ринку конкурентного середовища (знаходження «вільних ніш», впровадження інновацій, заповнення ніш, формування конкурентних переваг, створення власної унікальності);
- управління технологічними процесами;
- організація та управління роботою персоналу;
- систематичний аналіз показників діяльності (KPI);
- вміння аналізувати та обробляти великі масиви інформації;
- розробка та актуалізація документації.

Провідний фахівець з якості, координатор із санітарії

з 08.2018 по 03.2019 (7 місяців)
Приватне акціонерне товариство "Кременчуцька кондитерська фабрика "Рошен", Кременчук (Харчова промисловість)

Завідувач мікробіологічною лабораторією, лікар - бактеріолог

з 01.2013 по 08.2018 (5 років 7 місяців)
Кременчуцький міськрайонний відокремлений підрозділ лабораторних досліджень ДУ "Полтавський ОЛЦ МОЗ України, Кременчук (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Медичний/торговий представник

з 12.2003 по 05.2008 (4 роки 5 місяців)
ТОВ "Гледфарм ЛТД", Київ (Торгівля лікарськими препаратами)

Лікар - бактеріолог, завідувач централізованою бактеріологічною лабораторією

з 11.2003 по 12.2012 (9 років 1 місяць)
Кременчуцька міська санітарно - епідеміологічна станція, Кременчук (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Освіта

Кременчуцький університет економіки, інформаційних технологій і управління

Факультет післядипломної освіти та підвищення кваліфікації, спеціальність "Системи управління і автоматики", Кременчук
Вища, з 2004 по 2006 (2 роки 1 місяць)

Дніпропетровська державна медична академія

Медичний факультет, спеціальність "Медико - профілактична справа", Дніпро
Вища, з 1996 по 2002 (5 років 9 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Семінар на тему «Нове харчове законодавство. Практичні аспекти впровадження процедур, заснованих на принципах НАССР»

Асоціація з інтеграції НАССР, Асоціація кулінарів України, 12.02.2019, м. Київ.

Бізнес – тренінг «Архітектура організаційного лідерства» (ТОВ «Міжнародне Агентство розвитку бізнеса)

20-21.06.2019 р., м. Кременчук.

Управління харчової безпеки на тему: «Огляд законодавчих вимог у сфері харчової безпеки. Вимоги FSSC 22000"

24.10.2019, м.Кременчук

Знання і навички

Користувач ПК Знання офісних програм Linux MacOS 1С УВП

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Особисті якості:
- стресостійкість, вміння працювати в умовах «багатозадачності»;
- цілеспрямованість, наполегливість та енергійність, ініціативність, організованість, комунікабельність, відповідальність, старанність;
- вміння працювати в команді, готовність до змін, бажання професійно розвиватись.

Схожі кандидати

Оператор ПК
Кременчук

Оператор ПК
Кременчук

Оператор компьютерного набора
10500 грн, Кременчук

Оператор ПК
Кременчук

Оператор ПК
Кременчук, Дистанційно

Оператор ПК
Кременчук

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: