Резюме від 22 квітня 2024 PRO

Світлана

Головний бухгалтер

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
50 років
Місто проживання:
Кривий Ріг
Готовий працювати:
Дистанційно, Кривий Ріг

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний бухгалтер

з 09.2022 по 03.2023 (6 місяців)
ТОВ "НЕС", Кривий Ріг (IT)

Ведення бухгалтерського обліку від первинки до звітності, ЗЕД, транспорт, становлення обліку на підприємстві, впровадження BAS-KORP, розробка наказів та положень регламентуючих діяльність підприємства. Впровадження обліку та розробка наказів зі створення нематеріальних (віртуальних активів). Складання фінансових, податкових, статистичних звітів. Робота з ел.кабінетом платника податків ДПС та ПФУ, МЕДОК, інтернет-банкінг та інше.

Головний бухгалтер

з 08.2021 по 05.2022 (9 місяців)
Представництво китайської компанії, Кривий Ріг (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Впровадження обліку з нуля в облікову систему BAS. Повний цикл ведення обліку (всі ділянки обліку та звітності) . Розроблені управлінські звіти для головної компанії.

Головний бухгалтер

з 08.2021 по 05.2022 (9 місяців)
ТОВ на загальній системі оподаткування, Кривий Ріг (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Впровадження обліку з нуля в облікову систему BAS. Повний цикл ведення обліку (всі ділянки обліку та звітності) .

Головний бухгалтер

з 03.2021 по 07.2021 (4 місяці)
ТОВ "ФД ІНВЕСТ", Кривий Ріг (Готельно-ресторанний бізнес)

Переформатування обліку з ексель таблиць в облікову систему 1С, у т. ч. І управлінського обліку. Ведення всього циклу обліку від первинки до звітності регламентованої та управлінської.

Головний бухгалтер

з 06.2020 по 12.2020 (6 місяців)
ТОВ на загальній системі оподаткування, Кривий Ріг (Консалтинг, бухгалтерія, аудит)

Розробка внутрішніх положень та політик, впорядкування облікової системи.

Головний бухгалтер

з 02.2016 по 11.2019 (3 роки 9 місяців)
ТОВ "ОГНЄУПОРСПЄЦСТРОЙ", Кривий Ріг (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Організація і веденя бухгалтерського обліку підприємства. Ведення всіх ділянок бухгалтерського обліку в 1 С 8,3 УТП. Робота з інтернет
банкінг. Складання бухгалтерської, фінансової, статистичної, податкової звітності в 1С8.3 УТП, МЕДОК, електроний кабінет платника податків. Взаємодія з контролюючими органами. Надання інформації та звітності власнику, формування необхідної документації та інформації для участі в тендерах.
Перехід з програми 1С 7,7на ліцензійну 1С 8.3 Базова версія і 1С 8.3 УТП. Приведення бухгалтерського обліку у відповідність з вимогами законодавства України. Розробка положення про оплату праці, оперативної звітності для власника та інших внутрішніх положень та наказів.

Головний бухгалтер

з 05.2007 по 10.2015 (8 років 5 місяців)
ДП "Агролайт", Кривий Ріг (Харчова промисловість)

1.Організація бухгалтерського обліку господарської діяльності підприємства. 2. Контроль вчасного та правильного оформлення господарських операцій. 3. Забезпечення вчасного складання та подачі бухгалтерської , фінансової , податкової, статистичної звітності, а також звітності для управляючої компанії. 4. Керівництво штатом бухгалтерів ( 15 чоловік). 5. Надання методичної допомоги працівникам підприємства (500 чол.). 6. Забезпечення проведення перевірок внутрішніми та зовнішніми контролюючими органами. 7. Взаємодія з внутрішніми та зовнішніми контролюючими органами. 8. Доопрацювання програмного забезпечення (написання ТЗ програмістам). 9. Складання та опис бізнес-процесів для розуміння етапності та періодичності виконання операцій з встановленням відповідальних. 10.Організація проведення місячних, квартальних, річних та випадкових інвентаризацій в касі ,на складах та місцях зберігання ТМЦ,МШЦ, ОЗ, ПММ.
Досягнення:
Освоєння нової програми "Облік". Набуття нового досвіду по обліку виробництва молочної продукції. Організація складського обліку, запровадження добових та позмінних складських звітів МОЛ. Розробка та впровадження документообігу підприємства. Оптимізація штату та роботи бухгалтерської служби. Впровадження мотиваційної складової у фонді ЗП та інших мотиваторів. Вміння організувати колектив на швидке виконання завдань. Підбір кадрів. Ведення декілька юридичних осіб.

Заступник головного бухгалтера по виробництву

з 09.2006 по 05.2007 (8 місяців)
ТОВ "Династія Україна", Кривий Ріг (виробництво заморожених продуктів)

контроль роботи бухгалтерів та операторів пов`язаних з виробництвом, контроль дотримання норм використання сировини для виробництва продукції, організація проведення інвентаризацій. Підготовка бухгалтерської бази до закриття періоду.

Освіта

Київський національний економічний університет

Облік і аудит, Кривий Ріг
Вища, з 1992 по 1997 (4 роки 9 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Семінар. com, Курс ЗЕД

2021 2 місяці

Навчання у проекті "Гра в довгу"

3 місяці

Знання і навички

MS Excel MS Word M.E.Doc Пользователь ПК Пользователь Internet Работа с оргтехникой Інтернет-банкінг Веб-браузери Користувач Internet Працюю бухгалтером з 1996 року Маю права кат В Саморозвиток 1С:Бухгалтерія Клієнт-Банк Соната BAS Бухгалтерія

Знання мов

Українська — вільно

Додаткова інформація

Відкрита для отримання нового досвіду, швидко навчаюсь, маю власний чималий досвід, працювала на всіх ділянках бухгалтерського обліку, виконую оперативно поставлені задачі. Про себе: порядна, чесна, відповідальна, вмію працювати як самостійно так і в колективі, організована, вмію розставляти пріоритети, уважна, самокритична. Заміжня, маю двох доньок.Постійно приймаю участь в навчальних вебінарах. Маю власну підписку на професійні видання. Пройшла курс з ЗЕД. Маю хоббі - створення цукерок зі справжнього шоколаду. Розмір заробітної платні залежить від обсягу роботи та специфіки суб'єкта господарювання. Бажаю отримати цікаву роботу в дружньому та професійному колективі зі здоровою моральною та психологічною атмосферою де пріоритетом є професіоналізм та здорові амбіції, де схвалюється та підтримується особистий розвиток, який є запорукою стабільного функціонування підприємства .

Схожі кандидати

Главный бухгалтер
20000 грн, Дистанційно, Київ

Главный бухгалтер
35000 грн, Дистанційно, Київ

Головний бухгалтер
10000 грн, Дистанційно, Київ, Харків

Головний бухгалтер (єдиний)
Дистанційно, Київ

Главный бухгалтер
40000 грн, Дистанційно, Миколаїв

Главный бухгалтер
Дистанційно, Одеса

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: