• PRO

Михайло

Завідувач виробництва, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
31 рік
Місто проживання:
Біла Церква
Готовий працювати:
Васильків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Старший кухар

з 02.2019 по нині (5 років 7 місяців)
Сільпо, Київ (Роздрібна торгівля)

Управління персоналом (15 осіб в зміні)
Контроль за дотриманням санітарних стандартів
Контроль за дотриманням технологічних процесів
Контроль накриття вітрини в торговому залі
Навчання персоналу
Комунікація з керівництвом
Спілкування з клієнтами
Рабока з ПК (внутрішні програми, офіс ...)
Ділове листування
заміна асортименту
Заповнення внутрішньої документації
Контроль залишків сировини
проведення переобліків
Початкова бухгалтерія
Виконання обов'язків завідувача відділу

Кухар

з 08.2018 по 02.2019 (6 місяців)
Сільпо, Біла Церква (Роздрібна торгівля)

Виготовлення готової продукції
Дотримання технологій приготування
Дотримання санітарних стандартів
викладення вітрини

Завідувач виробництвом

з 12.2017 по 08.2018 (8 місяців)
АгроКурПродукт, Белая Церковь (Сільське господарство, агробізнес)

Контроль норм вирощування птиці.
Ведення бухгалтерії на виробництві
Керівництво відділом з 5ти чоловік

Обвальщик мяса

з 06.2016 по 04.2017 (10 місяців)
Группа ритейла Украина, Киев (торговля)

Обвалка, разделка, жиловка мяса (курица, индюк, свинина, говядина, баранина, телятина).
Изготовление фаршей, колбас и прочих мясных полуфабрикатов.
Накрытие витрины, контроль качества продукции и санитарных норм

Обвальщик мяса

з 04.2016 по 06.2016 (2 місяці)
ТОВ ЕКО, Киев (Роздрібна торгівля)

Обвалка, разделка, жиловка мяса (курица, индюк, свинина, говядина).
Изготовление фаршей, колбас и прочих мясных полуфабрикатов.
Накрытие витринны, контроль качества продукции и санитарных норм

Обвальщик мяса

з 08.2015 по 02.2016 (6 місяців)
Группа ритейла Украина, Киев (торговля)

Обвалка, разделка, жиловка мяса (курица, индюк, свинина, говядина, баранина, телятина).
Изготовление фаршей, колбас и прочих мясных полуфабрикатов.
Накрытие витрины, контроль качества продукции и санитарных норм

Освіта

НУБИП

Информационные технологии, Киев
Вища, з 2013 по 2018 (4 роки 8 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Курс завідувача відділу

2020, 1 місяць

Знання і навички

  • Управлінські навички
  • Здатність до навчання
  • Водіння транспорту категорії В,С.

Знання мов

  • Російська — вільно
  • Українська — вільно
  • Англійська — початковий

Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: