Резюме від 9 червня 2020 PRO

Оксана

Юрист

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
38 років
Місто:
Полтава

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту, адресу та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Старший юрисконсульт

з 03.2018 по 03.2019 (1 рік)
ПрАТ "Доміник", Полтава (Виробництво кондитреських виробів)

Юридичний супровід діяльності підприємства. Складання процесуальних документів (позовні заяви, відзиви, заперечення, апеляційні та кааційні скарги), ведення претензійнно - позовної роботи, складання і правовий супровід господарських договорів, контрактів ЗЕД, підготовка та ведення договорів оренди нежитлових приміщень, споруд, земельні відносини. Представництво інтересів підприємства в судах, в органах державної влади, контролюючих та інших установах, організаціях. Робота з органами місцевого самоврядування, органами реєстрації прав власності на нерухоме майно, нотаріат, ВДВС. Робота з державними контролюючими органами (органи Державної фіскальної служби, органи Держпраці, ДАБК, Держпродспоживслужба). Узгодження організаційно-розпорядчих документів, надання консультаційної допомоги працівникам підприємства.

Юрист

з 03.2011 по 08.2017 (6 років 5 місяців)
ПП "Ланна-Агро", с. Ланна, Карлівський район (Сільське господарство (агропромислова діяльність))

Повний юридичний супровід діяльності підприємства, претензійно-позовна робота, підготовка та укладення господарських договорів, робота в сфері реєстрації прав власності на нерухоме майно, права оренди, підгтовка установчих документів підприємства та їх реєстрація, реєстрація змін до установчих документів, підготовка протоколів. Представництво інтересів підприємства в судах і в інших державних установах, складання позовних заяв, скарг. Підготовка, укладення договорів оренди землі, реєстрація права оренди земельної ділянки. Оформлення дозвільної документації для підприємства (підготовка документів для отримання дозволів у сфері охорони навколишнього природного середовища). листування з державними органами, установами, організаціями, конрорлюючими органами (підготовка заяв, клопотань, надання відповідей на запити).

Провідний спеціаліст

з 02.2008 по 03.2011 (3 роки 1 місяць)
Карлівске районное управління юстиції, Карлівка (Державні організації)

Реєстрація нормативно-правових актів, правова робота підприємств, правова освіта населення, леглізація полтичних партій та об"єднань гроадян, ведення систематизації чинного законодавства.

Юрисконсульт

з 07.2007 по 11.2007 (4 місяці)
ВАТ "Бурякорадгосп Ланнівський", с. Ланна, Карлівский район (Сільське господарство (вирощування зернових культур, тваринництво))

Ведення договріної роботи (підготовка господарських договорів підприємства, правовий аналіз договорів від контрагентів); ведення претензійної роботи (досудове врегулювання спорів).

Освіта

Міжнародний науково-технічний університет ім. академіка Юрія Бугая

Правознавство, Полтава
Вища, з 2010 по 2010 (11 місяців)

Знання і навички

Уміння грамотно складати юридичні, процесуальні документи Реальний досвід роботи за спеціальністю

Знання мов

Російська — вільно

Додаткова інформація

Маю свідоцтво про право на заняття адвокатською діяльністю.

Схожі кандидати

Помічник юриста
Полтава

Юрист
Полтава

Юрист, помічник адвоката, судді
15000 грн, Полтава, Київ , ще 3 міста

Юрист
Полтава

Юрист, менеджер, руководитель
Полтава

Юрист
20000 грн, Полтава, Горішні Плавні , ще 2 міста

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: