Резюме від 31 липня 2018

Яна

Бухгалтер-экономист, 8 300 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
50 років
Місто:
Жовті Води

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Помощник бухгалтера и руководителя

з 08.2014 по 02.2018 (3 роки 6 місяців)
ТОВ "Добрива України", Петрово (дилеры в сфере торговли минеральными удобрениями)

•робота з первинною документацією (рахунки, видаткові накладні, доручення, договори, ТТН, ТІ, Акти вик. робіт); «Клієнт-Банк» ( Приват, Аваль); реєстрація податкових накладних, підготовка декларації ПДВ для главбуха, робота в «M.е.DOC»; облік з постачальниками та покупцями (звірка взаємозаліків), збір оригіналів документів від Контрагентів , складський облік, складання бюджета розрахунків платежів Компанії; ведення табеля, облік та нарахування з\п співробітників ( 7 чол.); складання та розрахунок шляхових листів та відряджень; контроль дебіторської та кредиторської заборгованості; додаткове ведення ФОП 3 группи , складання зведеного управлінського звіту керівнику, стартове навчання менеджерів - техніці продажу товарів.

Освіта

«Криворіжський інститут ділового адміністрування.

Фінансист, Кривой Рог
Вища, з 2008 по 2011 (3 роки)

« Харківський обліково- кредитний технікум Нацбанка України».

Бухгалтер, Харьков
Середня спеціальна, з 1990 по 1992 (2 роки)

Додаткова інформація

Юрченко Яна Петрівна
Посада, на яку розраховую — помічник керівника, бухгалтера , економіст , банківський співробітник.
Дата народження 20.07.1973 (45 років).
Місце проживання: за місцем роботи ( на даний час м.Жовті Води)
Дані про родину – не заміжня, дітей немаю.
Освіта: (вища ) – 2008- 2011р. –«Криворіжський інститут ділового адміністрування».
Спеціальність- фінансист.
(середньо - спеціальне ) – 1990- 1992р. –« Харківський обліково- кредитний технікум Нацбанка України». Спеціальність-бухгалтер.
Тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»).
Досвід роботи:
ТОВ «Добрива України» - діяльність посередників у сфері торгівлі промисловими хімічними речовинами (мінеральними добривами).
-08.2014р.- бухгалтер (3,5 років);
робота з первинною документацією (рахунки, видаткові накладні, доручення, договори, ТТН, ТІ, Акти вик. робіт); «Клієнт-Банк» ( Приват, Аваль); реєстрація податкових накладних, підготовка декларації ПДВ для главбуха, робота в «M.е.DOC»; облік з постачальниками та покупцями (звірка взаємозаліків), збір оригіналів документів від Контрагентів , складський облік, складання бюджета розрахунків платежів Компанії; ведення табеля, облік та нарахування з\п співробітників ( 7 чол.); складання та розрахунок шляхових листів та відряджень; контроль дебіторської та кредиторської заборгованості; додаткове ведення ФОП 3 группи , складання зведеного управлінського звіту керівнику, стартове навчання менеджерів - техніці продажу товарів.
ПАТ «Дніпропетровськгаз» Жовтоводське Управління експлуатації газового господарства.
- 02.2012р. – економіст з фінансової роботи (2,5 роки);
Складання та контроль виконання фінансового бюджета господарства, формування реєстра платежів, робота у «Клієнт-Банку», «1-С: 7», аналіз цільового призначення платежу, контроль наявності підтверджуючих документів та виконання договорів по розрахунках , складання замовлень на заказ матеріалів та оплати послуг, контроль за використанням бюджетних коштів , складання звітів фінансової діяльності.
ПАТ КБ «Надра» Дніпропетровського регіонального управління;
- 11.2011р. – начальник філії №10 ПАТ КБ «Надра» Дніпропетровського РУ (19 років банк. стажу) ;
Організація та контроль роботи віділення , продаж всього спектру банківських послуг .
Професійні навички: Працездатна, комунікабельна, виконавча, відповідальна, здатна освоювати новий матеріал та програмне забеспечення, володію навичками ефективного використання робочого часу, здатна раціонально розподіляти приоритети та цілі, згідно покладених обов»язків , маю організаційні здібності та техніку спілкування з клієнтами- контрагентами.
Досвід роботи з компьютером: операційні системи (Microsoft Office Word)- Internet Explorer-Mozilla Firefox- і т.п.), програми (текстові редактори,електронні таблиці, спец. програми)

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: